עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by or0126,

אני רוצה להתחיל במודינג (לא כמו ילד בן 10) אבל אין לי את הזמן לקרוא את המאמרים או את הכסף להוציא על חלקים למודינג אז עם יש מישהו שיוכל ללמד אותי או שלא יזיק לו עוזר שישלח לי תגובה בפרטי או באשכול ד"א אני גר ביהוד ואני בן 16 אז עם יש מישהו קרוב זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by BENNY66,

ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. למשל את זה http://www.dumpalink.com/media/1138997250/Falling_Hard_on_Caught_on_Camera

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by kawaii,

Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

שלום, ניסיתי להבין את הפורמט של הNBA עבור פרויקט שאני עובד עליו. בדקתי את האתר הרשמי, אבל הוא מסובך יחסית. הבנתי שהיו שלושה ערבים- שישי, שבת וראשון, שבהם שוחקו משחק של חדשים נגד ותיקים, תחרות שלשות\הטבעות ומשחק האולסטאר בהתאמה. האם היו עוד פעילויות מלבד משחקים אלו שקשורות בכדורסל? כיצד נבחרו השחקנים לאולסטאר? כמה שחקנים בכל קבוצה? מה הייחוד של התחרות ביום שבת? בתודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. *ללא תוכן*

16. Started by urielka,

פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by damob,

הייי ממצב? אני חדש פה רק היום נכנבתי לפה וסתם חשבתי להכיר כמה אנשים פה............(בפורום)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. בתקשורת בין מחשבים ברמת החומרה : - התקשורת הינה דיגיטלית - התקשורת הינה דיגיטלית ומועברת ע"י דפקים (pulses) - התקשורת הינה אנלוגית - בתקשורת מחשבים הכל דיגיטלי מכיוון שמדובר בסיביות ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. יש שם שיר כשד"ר איוול ומינימי בכלא הם שרים שיר עם כל העצורים... זה לש אמינם נראה לי אבל אני לא יודע את השם תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים