כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/trailers/independent/bloodrayne/trailer/ הסרט חח נראה על הפנים רואים את המשחק של השחקנים וגם מרגישים את זה לפחות אני... לקחו משחק מעולה והרסו אותו אם עוד סרט מפגר!! מה דעתכם עריכה כן כן אני יודע שכחתי להוסיף את זה... ועוד משהו סופרמן חוזר http://www.comingsoon.net/films.php?id=4666
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
The Verve - Urban Hymns האלבום האחרון משנת 97', הכולל בתוכו את הרצועה המוכרת, Bitter Sweet Symphony, ומלבדו שירים (כ-13 שירים באלבום) מפצוצים אחד - אחד. ה-BritPop הכי משובח שיצא לי לשמוע לאחרונה ובין האלבומים הכי טובים ששמעתי. לפרטים נוספים: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=2664
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לפרסם תוכנות ? או קראקים לתוכנות? מה העונשים...מהקל לכבד וכו'...תודה אני צריך כמה שיותר מידע (סתם בשביל לדעת ולהזהיר אנשים =]) האם זה קשור לאתרים? או רק לפורומים? או גם וגם...
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
יש ברשותי דיסק עם מספר סרטים עליו, הכונן שלי לא מצליח לזהות את כולם, רק חלק וגם אז הוא בזמן מסויים (משתנה מסרט לסרט), הוא מתחיל לנגן אותו מהתחלה, למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב אני יודע שלפני כ3 שבעות הוא פעל טוב במחשב אחר, קח שקשה לי להאמין שזו הבעיה... וגם הדיסק הוא HDTV, האם אמורה להיות ליבעיה עם יש לי מעבד P42.8GHZ PRES וכרטיס מסך FX5500?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-