כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שמתי לב שפה בפורום העמודים של כל דיון הם קצרים למדי וכך נוצר מצב שכאשר דיון מתארך רצף הקריאה נקטע והנוחות פוחתת ולכן אני מציע שגודל העמודים ישונה ל20 תגובות כדי לשפר את הנוחות ואת רצף הקריאה וההבנה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כמה זמן לשנות את הבאנר (איפה שכתוב "רשת מקומית") בנוקיה 8210 של סלקום שיש לי (גם נקרא לפעמים 8260) הקוד טכנאי הרגיל (*3001#12345#) לא משנה את זה גם אם אני משנה את ה-ALPHA TAG כמו בכל הנוקיות האחרות... שאלתי בסלקום והם אמרו שאני יבוא אליהם אבל אני רוצה לעשות את זה לבד. מישוה יכול לעזור?? נדב
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הצטלמתי לפני שנה לרישיון ולטופס ממסי ויצא קצת מסריח התמונה.. רציתי לדעת אם זה אפשרי ובמקרה וכן כמה טרחה זה לשנות את התמונה הנוכחית של הרישיון לאחרת ?
-
- 19 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי של המחשב שלי, אני גולש על הWiFi של השכנים אם זה משנה..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פתחתי קבוצה היום ואני מאוד מאוד רוצה לשנות את שם הקבוצה לאנגלית האם זה אפשרי ? אם כן איך ? תודה רבה לעוזרים ! זה למטרה טובה ! נ.ב למתענינים הנה הקבוצה : http://www.facebook.com/profile.php?id=1003621530&ref=frmf#/group.php?gid=52932139184&ref=mf [br]פורסם בתאריך: 27.12.2008 בשעה 18:04:56 לא חשוב הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-