כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי בקשר לשירות בצבא,יש כאן מישהו שחושב שאם הקבא של מישהו אחר היא קבא נמוכה זה הופך אותו לבן אדם "טיפש" כביכול כי הוא לא קיבל זימונים? כאילו הצבא מחשבים את כל מי שלא מקבל זימונים לבן אדם "טיפש" שלא יוכל לתרום כלום לצבא? מה הם בעצם עושים בכך? כאילו הם מנסים את כל הטובים להוציא למשהו טוב וכל הגרועים אז יאללה הם ידחפו את כל הגרועים למשהו ממש לא טוב רק בגלל שהקבא שלהם נמוכה? יעני נותנים לכל הגאונים עם הקבא הגבוה דברים טובים,וכל אלה שיש להם קבא נמוכה יותר מקבלים דברים פשוטים כמו נהג,פקיד וכו' חוץ מזה שירות בצבא משפיע לי אחרי זה על האזרחות?זאת אומרת אם אני אבוא לכל מקום עבודה\מוסדר השכלה גבוהה ישאלו אותי איפה הייתי בצבא? המקום שהייתי בו בצבא ישפיע לי איכשהו על מה שאני אלמד באונ…
-
- 290 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
-
מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל! חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה. החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחש…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך לזהות פונט בעברית והשירות היחיד שאני מכיר לזיהוי פונטים לא תומך בעברית כמו שזה נראה... מישהו מכיר שירות כזה שכן תומך בעברית? *הטקסט שאני צריך לזהות טמוע בקובץ פלאש, אז אם יש שיטה "לפתוח" את הקובץ הזה ולראות מה הפונט שהשתמשו בו גם יעזור.
-
- 1 תגובה
- 10.9k צפיות
-
-
קרב היום בו גוגל מתכננת להשתלט על העולם, והפעם הם הביאו לנו את DOCS(מואהאהאהא): http://docs.google.com/
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.oniton.com/license/
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. שאלה למבינים. שמעתי במידה ומישהו עושה שירות לאומי (התנדבותי, במקום צבא [בעקבות בעיות בריאותיות]), לאחר השירות יכול להיות שוטר. האם זה נכון? איך זה בא לידי ביטוי?
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-