כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים https://www.youtube.com/watch?v=jFHTXBXJxow&t=1667s
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מילא כיפת ברזל שהתחרפנה, אבל מה נסגר עם אירוע החדירה הבוקר ? אם כך נראית " הגברת הכוננות" אז איך זה בשיגרה ? https://news.walla.co.il/item/3145858 על פי דובר צה"ל - זה נס.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברוכים השבים לעוד סרטון שלי היום רציתי ללמד אתכם איך להוריד סרטון מיוטיוב בצורה הכי מהירה שקיימת היום.. מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
חייבת בדחיפות קישור בדרייב לפרק מסוים בסדרה מסוימת תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלאקברי החלה במסע תביעות (יש שיאמרו מגוחכות) נגד פייסבוק ונגד סנאפצ'ט. מי תהיה הבאה בתור? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. אם אתם מכירים אנשים שמרכיבים מחשבים לילדים שאין באפשרותם לקנות תפנו אותו לערוץ , תרשמו מספר טלפון או אימייל ואני אדאג ליצור קצר עם הבן אדם..
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בקרוב אעבור דירה ואני מעוניין להתחבר לכבלים ולאינטרנט. מבחינת הכבלים - חשובים לי בעיקר ערוצי הספורט ו-VOD. מבחינת אינטרנט - מהיר ויציב, בעיקר לגלישה ולהזרמה חלקה ככל שניתן (לסטרימר). בדירה הנוכחית אני ללא כבלים ועם אינטרנט 100MB של הוט - בגדול, אין תלונות, מדי כמה ימים כשמרגיש איטי אני מאפס את הראוטר והאינטרנט חוזר לעצמו. אני לא עוקב אחר המחירים והחבילות השונות, אז אשמח לקבל הצעות ממי מכם שמרוצה מהחבילות שלו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון אנחנו עורכים מחקר בפסיכולוגיה חברתית בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת מיינז בגרמניה. אנחנו מאוד נשמח אם תוכלו לענות על המחקר זה יעזור לנו להבין תהליכים פסיכולוגיים של האדם בהקשר החברתי ויקדם את המדע. קישור לשאלון https://www.soscisurvey.de/studysociety/
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הדקתי ב-28/06/18 בסניף דואר ואמרו לי שחבילה אמורה להגיע הביתה. באותו יום אף אחד לא הגיע ולא השאיר פתק בניגוד למה שטוענת מערכת מעקב. גם במעקב רשום שאף אחד לא היה בבית וזה שקר! גם ב-28/06/18 ההודעה זאת עדיין לא הייתה מופיעה במעקב. הייתה מופיעה הודעה של 26/06/18 שטענה שהפריט בדרך לנעמן. למה פתאום אני מקבל היום עדכון של מה שהייתי אמור לקבל יומיים-שלושה לפני?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-