עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש תיק קשיח או סמי-קשיח (בעל מסגרת קשיחה עטופה בבד), במימדים של פחות או יותר 90*15*5 ס"מ. עדיפות לקשיח, רצוי מרופד או כזה שאפשר להדביק לתוכו ריפוד בצורה הרצויה. מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by almonime,

אחחח, איזה יופי, תענוג. למי שמכיר, סבבי, למי שלא ( כמוני ), אני מקווה שתהנו. יש לילדון כישרון ופוטנציאל אדיר.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. רציתי לדעת קודם אם אפשר להשיג לו מטען? וכמה אפשר לקבל עליו? המחשב הוא של IBM דגם E600.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. האם מהירות של 12,600MT/s שניבאה לנו ADATA בתחילת עידן הזכרונות הדינאמיים החדש היא אפשרית? שיא המהרה חדש נמצא כבר בטווח של פחות מ-1,500MT/s מהמטרה הנכספתלכתבה

7. Started by pergola,

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום,יש לי מחשבון מדעי (fx-82ms) ואני צריך מדריך שמסביר על כל מיני דברים יעילים,כמו נוסחאות בפיזיקה או נוסחת השורשים. תודה למי שעוזר,זה יחסוך המון זמן.

• 13 תגובות
    • 32.8k צפיות
  9. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by iPsych,

האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי. אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5. ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה. הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו). עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. צריך לסדר את זה לא?

15. נגיד יש מערכת כזאת x + 4y+ 5 z =10 2x + 2y + 5 z = 20 x +10 y + 3 z =15 נעביר למטריצה 1 + 4 + 5 = 10 2 + 2 + 5 = 20 1 + 10 + 3 =15 R2 - 2R1 R3 - R1 1 + 4 +5 = 10 0 - 6 - 5 =0 0 + 6 - 2 = 5 עכשיו כל פעולה אלמנטרית[מותרת] שנעשה שתי האיקסים בעמודה הראשונה ישארו אפס תזכירו לי למה ? כלומר אם איפסנו אותם על ידי פעולה אלמנטרית של הוספת כפולה של שורה כל כלשהי אז אם אחר כך אני מוסיף לה עוד כפולה של שורה שיש ב X [נגיד R1 עוד פעם ] אז למה זה ישאר 0 ב X ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yanushka,

http://yanushka.superihost.com/Who_Wants_To_Be_A_Billionaire.html :-\

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. לפני כמה ימים נדקרתי על ידי מחוגה ועט אז בדקתי והמחוגה הייתה חדשה ולא הייתה נגועה ואחרי כמה ימים(5 ימים למי שמענייין)נדקרתי מעט אז אני לא יודע עם נגוע בשפיץ של העט אבל מה שאני יודע שהעט היה במשפחתי ובמשפחתי אין אף אחד בעל מחלה מסוימת(סרטן וכדומה)אז שאלתי היא ההם הדיו שבעט יוכל לגרום לי למחלה הוא מוות. ואני גם לא יכול לעשות מתך בגלל משקלי האם יש דרך שאני יוכל לעשות מתך תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by ActVisioN,

שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nehmia,

או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבד ותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.