עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Ewingum,

(במנגינה של יונתן הקטן) המחשב מטומטם- אז נזרוק אותו לים אותו אנחנו ננפץ או נתלה אותו על עץ! אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה, ונתקע אותו במזבלה, כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eladbu,

שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by liav12,

מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Overshot,

אהלן לכולם. רציתי רק לשתף אותכם בשיר שרשמתי, הלחנתי ועשיתי חחח. ההקלטה היא ביתית לגמרי...יש הרבה מאוד פאקים, כן כן, איך אפשר לחיות בלעדיהם? http://www.youtube.com/watch?v=mW5p8qjsDco תגיבו : ]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Black Knight,

למישהו יש מושג? זה אותו השיר שדיברתי עליו לפני שבועיים פה בפורום ולא הייתה תשובה.. השיר התנגן ממש לפני דקה ב91.8 ברדיו..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by benor,

חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alexbmw,

יש איזה שיר כזה שהולך משהו ככה ,"תתגייס לצנחנים יא בן **** ,תתגייס לצנחנים יא בן **** ,כי בנח"ל וגולניפ מגייסים שם רק ...." ומשם אני לא זוכר . למישהו יש את הליריקס של זה ? אולי את השיר עצמו ?

• 16 תגובות
    • 12.7k צפיות
  11. תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by tamir992,

אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Black Knight,

שמעתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו השדרנית ברדיו אומרת את שם השיר והלהקה תמיד זה נקטע לי איכשהו השיר הוא כמו בסגנון של הבקסטריט בויז משהו דומה הוא מתנגן יחסית הרבה והוא די קצבי ברקע יש כזה מן רעש של תופים יש מצב שאתם מבינים למה אני מתכוון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by sigma,

http://www.vpnbook.com/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by raiman1,

איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by xtract1,

שירות חדש שניסיתי ואהבתי. מכניסים את המייל,ואת המספר פלאפון - מקבלים קוד לפלאפון ורושמים באתר ובזה נגמר הסיפור. מה יוצא? שהכתובת אימייל שלכם הופכת להיות המספר פלאפון שלכם. ז"א 0525911222@callmail.com ממש נחמד,קל לזכור וקל להעביר בטלפון לחברים/נציגי שירות וכו'.. www.callmail.com

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לכולם, לכל המעוניינים שירות חדש נותן כרגע בהשקה 20GB לנרשמים שעוברים אימות כתובת והתקנה דרך הזמנה. להרשמה דרך הלינק: https://copy.com?r=pw82xb תהנו.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by enzo,

למי שלא מכיר (גם לי אין) הנה קישור עם סרטון הדגמה נחמד: http://www.mccanndigital.co.il/Microsoft/skydrive/ מה אתם אומרים שווה לעשות את זה,כי אין לי שום מסנג'ר,הוטמייל או כל דבר אחר של ווינדוס לייב ואני לא יודע האם זה כדאי ובמה זה כרוך(סתם הרשמה וזהו?) אפשר להגדיר את זה רשת חברתית,רשת שיתוף קבצים,או שמא מייקרוסופט בחרו להיות נחמדים ולהעניק בחינם 25GB? האם יש פה איזשהו קאץ'?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.