עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני קצת לומד פה באתר ותראו מה אני יודע כבר. מארז זה הקןפסא שיש בא תחלקים והיא צריכה להיות טובה בגלל שיהיה שם מאווררים ולא יהיה חם. וגם USB כמו של מצלמה מקדימה וספק זה נותן חשמל צריך שיהיה חזק שלא יתכבה המחשב נגיד אם יש לי מסך חזק אז צריך ספק חזק. כרטיס מסך צריך שיהיה חזק בשביל משחקים להדליק הכל גבוהה הארדיסק צריך הרבה רק עם מורידים הרבה באימיול וקזזה זכרון יש הרבה ואני עוד לא כל כך יודע אבל צריך שיהיה 2 ואותו דבר שיעבוד טוב ועם יש 3 המחשב יכול לא להדלק. יש צורב שהוא גם דיוידי וגם רגיל ולי יש שלהכל ואני יודע עוד אבל אין לי כוח אני ארשום עוד מאט נכון טוב? אני לא לומד הרבה אז לאט אני ידע עוד.

• 95 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. דוגמאות-Alice In Chains - Them Bones Metallica Whiskey In The Jar Pantera Psycho Holiday תמשיכו...

• 117 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by Delapro,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=202520

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Idanez,

שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום . אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB . זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם . ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש . המחיר הזה טוב או שזה יקר? אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by F430,

אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by WootaCoolin,

כנסו בבקשה - http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9 תודה D:

13. Started by Oranili,

סתם מסקרן אותי...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

http://www.slyck.com/news.php?story=1065 לאאאאאא!! אני אוהב את RELOADED :'( :'( אגב:

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by id3232,

לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!

17. לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי ניכנסתי לוואלה שופ ומה אני רואה: הונדה קטנה, ראיתי אותה בפרסומת וחשבתי שהיא די גדולה (ואני יכול ליסוע בה) מי שרוצה את המיפרט המכני אז: HONDA

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by משיקומי,

שלום, בתור משתמש בפיירפוקס אני מודע כמה הפירפוקס טוב בהשוואה לאינטרנט איכספלורר. אני גם מודע לזה שיש אנשים שחושבים שרק מעט אנשים משתמשים בפיירפוקס וגם חושבים שזה של אנשים פאנטים, משוגעים ופריקים. (יש הרבה כאלה) אני אודה לכל משתמש פיירפוקס שיוסיף את החתימה שלי לחתימה שלו וככה נוכיח לכל הפאן בויז של ביל גייטס שפיירפוקס זה לא דפדפן נידח ונדיר, אלא דפדפן נפוץ ובטוח.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  21. מישהו מכיר? (את הגדולים).

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by yuvalg,

מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Chevy,

מזל טוב ! בהצלחה בלימודים, צבא ובתחביב הצילום. :biggthumpup: :alcoholic: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  25. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.