עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by -=NightHawk=-,

אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?

5. קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by BIGWOLF,

חברה שלום !!! האם מישהו יודע משהו על תערוכת COMDEX הקרובה ? קראתי באחד האתרים שתערוכה זו תתקיים בין 18 - 22 ל נובמבר . מתי ? איפה ? אני בטוח שהרבה מאיתנו ישמחו סוף סןף לראות את המוצרים שאנחנו מדברים אליהם כל הזמן! תודה BIGWOLF

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. כבר מצאתי... למנהלים: אפשר למחוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

10. Started by Sikamikanico,

משהו פשוט, עם דומיין קצר יחסית.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by itaysk,

באנדל לא אמור לעלות פחות מהסכום של כל הרכיבים שלו יחד? אם לא אז מה היתרון בלקנות באנדל?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Fetalo,

http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3568536220

15. Started by dino,

מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. כפי שכתוב בת'ראד על "הת'ראדים הכי ...." אמרו שכדאי לפתוח אחד כזה...אז הנה... אני אתחיל ראשון... זה מין פטאשלה /פדיחה שקרתה לי במסיבת יומולדת 17 שלי.... כמעט אף אחד לא יודע על זה.... הייתי מסטול רצח, וחצי מהחברים שלי שכבו זרוקים על הדשא... אז קראתי לידידה שלי שתבוא איתי שניה לחדר כי אני רוצה להראות לה משהו/לדבר איתה... קיצר אנחנו נכנסים ואני נשכב על המיטה מתחיל לדבר איתה ...וסתם רומז לה שתצטרף אלי.. ככה המשכתי 5 דקות בנסיונות שלי להשכיב אותה. ואז תפסתי אותה ביד וכמעט גררתי אותה למיטה!! לא יודע מה נכנס בי..(בטח החרמנות יתר..) אבל כשהיא כבר כמעט שוכנעה...אני כמו מפגר טוב...נרדמתי!!! לא יודע איך זה קרה בטח בגלל יותר מידי הוודקה ששתיתי!!! קמתי יום למחרת עם כאב ראש לא …

• 167 תגובות
    • 19.1k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

אם אפשר לעזור בבקשה....למצוא את המילים של השיר, או אתרים עם מילים של שירים אני מאוד מאוד יודה לעם.. (חיפשתי בגוגל לא מצאתי, חיפשתי בפורום לא מצאתי, חיפשתי בכל חור ולא מצאתי....אבל אול י לא הגעתי לכולם...)

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by bla7,

מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by fire15,

כמה פעולות לשניה המוח האנושי עושה? סתם שאלה שעלתה לי לראש

• 62 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by BoRIS,

לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by maxos,

אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by tazok,

יאללה זה לא יאמן שבא לבכות יש שם הכל! ובזול ;D באנדל של 2.4 512ddr 3200 ולוח אם של אסוס msi או ג'יגהביט ב800 דולר!!! זה פשוט כלום חינם נדה! גם לקנות בנפרד זיכרונות או מעבד או מארז זה חצי מחיר או פחות מבארץ זה פשוט לא יאמן נראה לי באחד מסיבובי הקניה הבאים שלי אני יעבור שם...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

??

24. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jinjer,

שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer

• 8 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים