כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כבר מצאתי... למנהלים: אפשר למחוק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלום !!! האם מישהו יודע משהו על תערוכת COMDEX הקרובה ? קראתי באחד האתרים שתערוכה זו תתקיים בין 18 - 22 ל נובמבר . מתי ? איפה ? אני בטוח שהרבה מאיתנו ישמחו סוף סןף לראות את המוצרים שאנחנו מדברים אליהם כל הזמן! תודה BIGWOLF
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
באנדל לא אמור לעלות פחות מהסכום של כל הרכיבים שלו יחד? אם לא אז מה היתרון בלקנות באנדל?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3568536220
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אפשר לעזור בבקשה....למצוא את המילים של השיר, או אתרים עם מילים של שירים אני מאוד מאוד יודה לעם.. (חיפשתי בגוגל לא מצאתי, חיפשתי בפורום לא מצאתי, חיפשתי בכל חור ולא מצאתי....אבל אול י לא הגעתי לכולם...)
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הנקמה המתוקה !!! איך להתנקם "בחבר" שהכניס לך רימון עשן לתיק ? !!! :AR15: היום יום רביעי 23/10/2002 סמוך לשעה 10:05 כאשר אני מדבר עם חבריי (משתפים בני-זונות) אני שם לב פתאום להמולה סביבי בסובבי את ראשי לאחור , ומה עיני רואות מתוך תיקי בוקע מסך עשן אדום !!! ישר פעלתי במהרה והוצאתי את רימון העשן מהתיק ליפני שהוא היה שורף לי את כול הדברים אבל למרות זאת ניכר נזק לא מבוטל של מספר חפצים אישים שנשרפו כתוצאה מהנזק לאחר חקירה קצרה גיליתי שזה "חברי" (כנאמר "אם כאלה חברים מי צריך אויבים") אני לא עשיתי "לחבר" הזה כלום !!! וככה הוא עושה לי !!! ולאחר המעשה הוא צחק ולא התחרט ואפילו לא ביקש סליחה אני מבקש ממכם אחי היקרים אנה תנו לי עצות ,רעיונות ודרכים מעשיות …
-
- 76 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …
-
- 60 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית
-
אהלן אנשים! מה קורה.. א-י-ך ה-ו-ל-ך.. הקיצר עשיתי משחק טנקים בוויזואל בייסיק שש, המשחק הוא משחק לשני שחקנים בלבד כאשר לכל שחקן יש טנק אמיתי ולוח בקרה ומערכת הגנה.. כדי לראות תמונות מהמשחק תיכנסו לאתר: http://www.geocities.com/elirana231 ותילחצו על TANKS STRIKE , חשוב לציין: התמונות זה לא הכל, יש הפקטים במשחק וצלילים ומנגינות לא מהעולם! אני חושב לפרסם אותו.. תגידו לי בבקשה מה נראה לכם.. ועצות להוספה דברים.. תודה רבה, ביי!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-