עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iakovl,

אני מחפש תמונות בשביל הGLOW PAD שלי. כל תמונה יפה לדעתכם עדיף ש/ל

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by iakovl,

מי היבואן של sunbeam?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. אני שומע עכשיו את Mahadeva ואני ממש אוהב אותו,במיוחד במהלך נהיגה זה נשמע הרבה יותר טוב.. יש המלצות לעוד דברים טובים מהם?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by Lumber_Jack Jim,

למראית עין,סתם עוד תערוכה,אבל היבואנים של דרמל בארץ יציגו שם את כל הכלים ואת כל האביזרים שלהם,רק בשביל זה שווה ללכת. http://www.ledico.com/new/ http://www.ledico.com/new/?aid=30fc93a46639df4b1b00dbf77074139b&did=243

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by tomer_et,

או בגילאים האלו...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. מישהו מכיר כזה אתר? (לא עם הסברים של כיתה א) תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by ofir123,

חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. ובכן כאשר נרשמתי לאתר של astonsehll, והתחלתי לשאול שאלות, גיליתי כתובת IP של בחור רציני שעונה שם תשובות לעניין. הכתובת מפנה לאתר שלו, שעובד עם Pentium 100 עם 32Mbyte זיכרון. שימו לב למפרט המלא של מערכת הפעלה: http://80.56.233.248/server.php

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. אני מחפש POKEDEX (פוקדע) של כל הפוקימונים או לפחות מ250 עד 351 או משהו כזה.... וזה גם שייך למשחק הגיימבוי אדוונס POKEMON RUBY או POKEMON SAPPHIRE לא בדיוק שייך זה יותר נכון על המשחק או עונת הפוקימון החדשה שתבוא לארץ..... ( ADVANCE GENERATION זה יהיה השם שלה) אז אם מישהו מכיר מקום בבקשה שיגיד לי זה "לאח שלי ;D " תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. פתחתי פייסבוק פיקטיבי. השאלה שלי. אני לא רוצה להוסיף חברים אבל בכל זאת רוצה לראות פוסטים מעמודי פייסבוק. הבעיה? הוא נותן לראות רק 3 פוסטים בערך ומנסה להכריח אותי לבהוסיף חברים. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בראשון לציון, קרוב למרכז, לרוב יש חניה. לטכנאי מחשבים שמקבל לקוחות בבית ורוצה לעבוד מחנות מסודרת, אני מציע להשתמש בעסק שלי כמשרד ומעבדה, מציע גם חלקי מחשב במחיר עלות, שימוש בתוכנה לניהול קריאות שירות, שימוש בתוכנה למסמכים כמו הצ"מ, הזמנה, ת.משלוח, ח. עסקה, ח.מס קבלה ועוד. שימוש בכלי עבודה וחלקים להצלבה ושיתוף פעולה כללי. ללא התחייבות, אין שכירות, ארנונה, ביטוח, אינטרנט, חשמל וכו'. המחיר יהיה בין 1000 ל 1500 שח לחודש, תלוי בביקוש.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by bennash,

https://m.youtube.com/channel/UCIsvxGiZwlx3f4hQMiu8zkA

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .

17. http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/ResourcesAir/Pages/default.aspx אין לי מושג מה כל המזהמים במפה הזו, אבל בכל מזהם שבחרתי בגוש דן יש הרבה יותר זיהום מאשר בחלקים מסויימים בחיפה. האזור של חיפה ליד הקריות מזוהם, אבל האזור של הדנתיים האליטיסטים הרבה יותר נקי מגוש דן. בכלל כבר כמה שנים יש פה ריחות נוראיים בגוש דן, אז נראה לי חיפה כבר עדיפה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  18. כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך

19. מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה

20. Started by eran256,

שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אורח אורי

מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.