עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by bluemail,

אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. הסרט הגרנדיוזי השני של יקום ה-DC Comics לשנת 2016 מקבל חשיפה של 2.5 דקות וגורר השוואות לשומרי הגלקסיה של המתחרה בעוד כחודשיים אנחנו נקבל את הסרט המדובר Batman v Superman, אשר מיועד להוות את קרש הקפיצה של אולפני האחים וורנר אל עבר יקום קולנועי מחובר ומקושר כמו זה שיצרה לעצמה Marvel במהלך העשור האחרון ובהצלחה כבירה – אך נכון לעכשיו, נראה שהסרט המעניין ביותר של הסטודיו בתחום הקומיקס הוא דווקא זה שמגיע אלינו בחודש אוגוסט, בכיכובם של האנטי גיבורים מעולם הקומיקס של DC. הסרט המדובר הוא Suicide Squad, שמתיימר ליצור לנו ג'וקר חדש עם ג'ראד לטו אשר לא יחוויר לצד הופעתו האגדית של הית' לדג'ר בתפקיד – וכעת אנחנו מקבלים טריילר מלא ראשון עבורו, כשמסתבר שכל מה שראינו עד עתה היה …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by Izik-Aviv,

שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by americium,

לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by redead,

לא מצליח להוריד כלום כבר כמה ימים יש לי במשבת של הFREE USER ENTRY IN והמשבת השחורה רייקה. מה קורה שם ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by ForresT,

לא יודע מה הפורום המתאים,אז אשאל כאן: למישהו יש דרך להעביר למחשב שיחות טלפון online או בעיכוב של עד 5 דקות (במהלך שיחה)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by generalA,

מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. היי... אני רוצה לקנות דרך eBay את ה-AD-41 של Nokia ואני לא ממש רוצה להידפק. זאת הרשימה שיצאה לי בחיפוש, אבל אני לא ממש מבין שם כולם! חח http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=AD-41&category0=&submitSearch=Search ממי כדאי לקנות, מכס או משו כזה וכמה זה יוצא בסופו של דבר? איפה כל הדברים האלה כתובים? תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  13. השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. בתקשורת בין מחשבים ברמת החומרה : - התקשורת הינה דיגיטלית - התקשורת הינה דיגיטלית ומועברת ע"י דפקים (pulses) - התקשורת הינה אנלוגית - בתקשורת מחשבים הכל דיגיטלי מכיוון שמדובר בסיביות ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. היי, ראיתי את הסרט TITAN AE והשגתי את השיר COSMIC CASTAWAY של ELECTRACY, אבל כשהשגתי אותו שמעתי שהוא שונה ממה ששומעים בסרט עצמו. לזמר בסרט יש קול שונה, השיר קצר יותר ולדעתי יפה יותר מהמקורי. אתם אולי יודעים במקרה איפה אפשר לקנות/להשיג אותו (את מה ששומעים בסרט, לא את המקורי)? תודה רבה (זה שיר מהמם, לפי דעתי, במיוחד בגירסה של הסרט)!

18. Started by Guy King,

אתר חדש שחבר של ג'סיקה אלבה ובארון דיווס (מהגולדן סטייס ווריוס מה-NBA) הקימו. בנתיים אין שם יותר מדי דברים מעניינים (האתר קיים פחות מחודשיים). הנה למשל תחרות מטומטמת שדיוויס המציא: http://www.ibeatyou.com/competition/86a130/the-stare-no-blinking/entry/b2d0d1/my-stare. ג'סיקה אלבה הרבה יותר טובה ממנו: http://www.ibeatyou.com/competition/86a130/the-stare-no-blinking/entry/75e48f/bring-it, וגם יותר טובה מסטיב נאש: http://www.ibeatyou.com/competition/86a130/the-stare-no-blinking/entry/5a08fb/nash-responds-to-jay_eh

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by alexbmw,

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by kill_b7,

היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. הי חברים, התלבטתי אם לשים את זה כאן או בפורום אמצעי אחסון. זה לא מוצג כאיזה אלטרנטיבה לאמצעי אחסון מודרני אז נראה לי שעדיף פה, זה יותר קוריוז, אבל אולי מתישהו אעלה את זה גם שם בכל מקרה, מקווה שתהנו! הערה: כן, אמרתי "סיבובים לשניה" במקום "סיבובים לדקה", בטעות. סתם פליטת פה. סורי!

23. Started by alon83438,

שלום! למישהו יש ניסיון איתם? הבנתי שהם די יקרים אבל זה עדיין יותר זול מלקנות בארץ בחלק גדול מהמוצרים... האם יש תשלום חודשי קבוע? איך השירות ואמינות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.