עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NuXeR,

שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by yuvalkob,

לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by G-F-Y,

כול מי שמעוניין להוסיץ מדריך בכול נושא שהוא מוזמן לפנות לצוות האתר ואנחנו נפרסם את המדריך שלו כולל קרדיט של בעל הרושם ... נא להכנס לאתר [צונזר. פירסום חינם אסור.] בתודה מנהל האתר אבי

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה המצב... יצא סירטון חדש לכרטיס מסך של NVIDIA ונחשו באיזה סיגנון...? הצעקה 1!! ;D :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  7. האלן חברה.. יש לי טיול שנתי עוד חודש ואני והחברה רוצים (חייבים!!!) להביא אלכוהול!! אך יש בעיה אחת.. המורים בביצפר שלנו מאוד מאוד קרציות! בודקות כל בקבוק מריחות ואפילו טעימות אותו..(מבקשים להוציא את כל תוכן התיקים לפניי היציאה לטיול.) ומישנתפס עם אלכוהול עונשו הוא כבד המתבתא בזה ששולחים אותו הביתה במונית על חשבונו ועוד כל מיני דברים לא ממש נעימים : אז השאלה שלי ליצירתיים שביניכם הכיצד בכל זאת נוכל להביא אלכוהול(עדיף וודקה\וודקה עם משהו) לטיול השנתי באורך 4 ימים לניצנה! אנחנו ממש חייבים כי זו המסורת שלנו ;D אז אל תגיבו בבקשה תגובות כמו: אל תביאו בכלל \ תהנו בלי אלכוהול וכו'! אני גם אשמח לשמוע עם מה אפשר לערבב וודקה כדי לעלים גם את הטעם וגם את הריח.... בקיצור אני מחכה ר…

• 38 תגובות
    • 9.2k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoav9,

אני יודע, אמרתי שאני לא יחזור לפה ואני עדיין מתכוון לזה, אבל זה יוצר מן הכלל, אינני יודע עם תר'ד מסוג זה הועלה קודם, הייתי בטיול שנתי וכאשר חזרתי האתר נפל ורק היום נודע לי על יציאתו, על כן, אני מעלה תר'ד, הצדעה על כל העבודה הקשה שאורי עשה בשביל כולנו ולתרימתו העצומה לקהילת החומרה, אז מה אם אתה לא אוהב אותי? GJ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by ???,

מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by ScreameR,

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  13. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  14. ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by ot,

קטע אדיר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by fire15,

???

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הנקמה המתוקה !!! איך להתנקם "בחבר" שהכניס לך רימון עשן לתיק ? !!! :AR15: היום יום רביעי 23/10/2002 סמוך לשעה 10:05 כאשר אני מדבר עם חבריי (משתפים בני-זונות) אני שם לב פתאום להמולה סביבי בסובבי את ראשי לאחור , ומה עיני רואות מתוך תיקי בוקע מסך עשן אדום !!! ישר פעלתי במהרה והוצאתי את רימון העשן מהתיק ליפני שהוא היה שורף לי את כול הדברים אבל למרות זאת ניכר נזק לא מבוטל של מספר חפצים אישים שנשרפו כתוצאה מהנזק לאחר חקירה קצרה גיליתי שזה "חברי" (כנאמר "אם כאלה חברים מי צריך אויבים") אני לא עשיתי "לחבר" הזה כלום !!! וככה הוא עושה לי !!! ולאחר המעשה הוא צחק ולא התחרט ואפילו לא ביקש סליחה אני מבקש ממכם אחי היקרים אנה תנו לי עצות ,רעיונות ודרכים מעשיות …

• 76 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by cganir,

עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

זה כאן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים