כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
משהו מכיר אתר שבו אני יכול למצא חומר על גלגלי שיניים....(לא חשוב אם זה עברית או אנגלית)....חוץ מ-howstuffworks ?? כי גוגל לא ממש עוזר לי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לעזזל מה זה הסוף הדפוק הזה? יש לכם מושג אם יהיה סרט המשך :s05:
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכוונה לתוכנה שמגיעה עם המשכיר , חבר שלי איבד את הדיסק והוא צריך את התוכנה כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%93%D7%95%D7%93%D7%95_%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%96#.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.99.D7.A8.D7.94_.D7.9E.D7.95.D7.A7.D7.93.D7.9E.D7.AA ללא ספק אחד המצחיקים. :lol:
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D
-
עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לקבל כל מיני קבצים שהם וירוסים (כולם היו KLEZ) קיבלתי גם אחד כזה מ- --- אין לי מושג מי האיש אבל אני יודע שהוא לקוח של בזק... אם אני אתקשר לספקית שלו ואתלונן עליו יעשו לו משהו ? סתם מעניין אותי לדעת.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-