עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Or ei,

יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by The Terminator,

כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by mic,

זללו חופשי :saint:

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Corona,

יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

מהי חברת קבר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yot,

של מי המחשב בגלרייה שקוראים לו Cupra? ???

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by mrraz,

מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by N N C,

הנה הפרק השני של הסיפור: the thing screamed: "who dares to enter my realm of condemned students ?" a2: "we are going to rid you the face of the earth, enjoy your last minutes in the land of the living, fried man! you foul creature" "your wig is not match for my baldspot! i shed my hairs all through the millenium, training and growing balder for this fight !", said the thing,"but, still i won´t give you the satisfaction to be bored to death by english grammer, i shell call upon my general the "Evil Rose..." all of a sudden the creature disappeared in smoke and the earth opened it´s mouth allowing the dreadful Evil Rose rise up from the ashes and acids of the scorched ear…

13. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?

15. Started by TZuKi,

לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by xzibit,

אני מתחיל, פרסומות שאני אוהב: 1 - עם ההודי והמכונית פיגו פרסומת שאני שונא: 1 - של הקינדר בונו, בא לי לתת להם מכות :AR15:

• 60 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by udicol,

אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by igt,

זו רק דעתי , אבל מה שאני רואה פה זה שהמודים יותר מדי מנסים להשליט "סדר" כידוע לכם אחים יקרים , הודאה בפורום לא עולה לכם כסף ואם הודאות לא חורגות מן הטעם הטוב - אין סיבה לתת איזה "הפניה" לטעם טוב כפי שזה נראה לכם , ו"נזיפה" על כך שפשענו בכתיבת הודאה קצת חורגת מהטעם המיוחד שלכם. אני אישית לא ראיתי בשום מקום בעולם - ואני חבר בכ-45 פורומים כזאת יומרנות. נו , טוב , רק בישראל ... אתם צריכים להבין שהאנשים פה לא כולם ילדים בני 14 שבאים לעשות ספאם - אפילו שאני חושב שהם יותר בוגרים ממכם - אתם כל פעם מנסים להוכיח עד כמה אתם שולטים בעניינים. אז הצעה שלי תרגעו , תשתו קצת מים קרים , ותתחילו להתנהג במקצועיות. [ד"א לא אכפת לי שתמחקו , רק תקראו את מה שיש לי להגיד וקחו ללב]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by se7en,

אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by fire15,

איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by imac,

לצערכם או לשמחתכם... אני לא יהיה פה חודש... לא נעים לי לפרט למה. אני מקווה שאני יצליח חודש בלי מחשב ובלי HW. יהיה שלום! :'(

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים