כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום .. אני לקוח אורנג ואני משלם דרך הוראת קבע לא ויזה .. אז השאלה שלי האם אפשר לקנות מכשיר חדש ולשלם דרך ההוראת קבע בלי ויזה כאילו כמו שיורד חשבון השיחות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיורדים מדרכה עם האוטו יש סיכוי לפגיעה בשילדה(שסי)?( מי שלא מבין שלא יענה)
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
תקראו ושךחלףכגעי נאדי (9:44 PM) : תגיד מתי יגיעו וניס לארץ? 69~YotaM (9:44 PM) : שלשום נאדי (9:44 PM) : הגיעו?!! נאדי (9:44 PM) : =-O 69~YotaM (9:44 PM) : כן אבל קניתי את כולם נאדי (9:44 PM) : מה'זתארמת?1 כמה קנית? 69~YotaM (9:45 PM) : 35 69~YotaM (9:45 PM) : לעסק שאני בונה נאדי (9:45 PM) : למה?!?!! איהז עסק? 69~YotaM (9:45 PM) : עסק ייצור גבינות מיובשות נאדי (9:45 PM) : אתה צוחק עליי? למה צריך דותן בשביל זה? 69~YotaM (9:46 PM) : כל העניין הזה עם המכונות לאדע בדיוק... 69~YotaM (9:46 PM) : יש להם שמה עסק דיי ענק נאדי (9:46 PM) : מי זה להם? כמה יצא לך מחיר למעבד ? 69~YotaM (9:46 PM) : בערך 800 שקל פר יחידה 69~YotaM (9:47 PM) : אמרו לי שזה קשור לגודל החור בגב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: here? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: yes kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: you know hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: no kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: have exploits of hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı dont know | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı know file ınclude | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: server hack…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3853909,00.html לי זה העלה חיוך על הפנים. ;D
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-