כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…
-
- 59 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
[table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, חיפושיי אחר עבודה הובילו בינתיים לייאוש רב, ואני אסביר למה. סיימתי י"ב, אני אהיה בן 18 בספטמבר - תאריך הגיוס שלי נקבע ל16 במרץ, כלומר, עוד 8 חודשים לערך. הרבה יותר מדי זמן בשביל לא לעבוד, וכמובן שאני רוצה לעבוד. הצרה היא, שאני לא יכול לעסוק בעבודה פיזית. בזמן השביתה בתיכונים בתחילת השנה עבדתי בבית קפה מסויים, ובו, באופן הכי מילולי שאפשר, נשבר לי הגב. כלומר, עמידה ממושכת(=כמה דקות!)/הליכה/ריצה גורמים לי לכאבי גב עזים - מה שלא מאפשר לי לעבוד בעבודה פיזית מזדמנת כגון מלצרות/מקדנולדס וכו' וכו'. לכן, פניתי ושלחתי קו"ח למקומות כגון סינמה סיטי(קופאי), פלאפון/סלקום/אורנג'(תמיכה טכנית/שירות לקוחות) שכן מדובר בעבודות בישיבה, אותן אני יכול לבצע. פנו אליי מסינמה ס…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר(ים) בעלי רשימות מצעדים של מוזיקת האוס, דאנס ומוזיקה שחורה בעיקר מצעדים אירופיים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אז.. נגמרה השנה.. נגמר הבצפר.. ויש מסיבת סיום להרים.. אני וחבר שלי שרים שיר סולו אחד במסיבה... סולו אני והוא.. אני צריך קצת עזרה בבחירת שיר.. קודם כל, רק בעברית.... משהו קצבי, שמתאים לביצוע במסיבת סיום.. (לאוו דווקא השירים שאתם אוהבים לשמוע ולא מתאימים תמיד לביצוע של משהו אחר) עדיף משהו מוכר זורם, קצבי, משהו שירים קהל בכל זאת מסיימים.. תיהיו יצירתיים חשבתי על שיר.. אני עף של דוד דאור.. סגנון כזה בערך.. יאלה תתפרעו! תודה~! נ.ב. אני רוצה הרבה תגובות, אבל לא ספאם
-
- 34 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
מקור אמין לא משהו שיטעה אותי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
just went to HWZone for 5 minutes its realy fun here bye Oren
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.weirdhat.com/swsimultaneously/stuff.php :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-