עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=2FNCQTG8L0LEA18YGAA8YGPYFK

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by EyEOnE,

בשביל HDD בגודל 1T יספיק ספק נוכחי של 300W?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  5. לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by arik677,

בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by yuvalm2,

מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?

10. נפלה לי הזדמנות פז כאשר בחור שעובד איתי וחייב לי 700 שקל הציע לי ארבע ג'אנטים סגסוגת (מה שנקרא מגנזיום משום מה) ב-400 שקל מקוריים של סקודה מיוצרים ע"י Fondmetal הג'אנטים היו קצת עקומים ומאוד מאוד מלוכלכים, ועל אחד חסר באמצע את הסמל של סקודה, ובמקומו רואים את ההטבעה של Fondmetal עוד כ-100 שקל הלכו לפנצ'ר מעכר על יישור עוד כ-100 שקל על ברגי נעילה לסגסוגת ניצלתי את ההזדמנות ושמתי 4 צמיגים חדשים, Alliance A975 במקום ה-Alliance TopStar שהיו לי (שהם למען האמת במצב כמעט חדש) נזק של עוד כ-1300 שקל אגב הצמיגים הקודמים אינם נזרקים אלא ישמשו את אבא שלי עם המונית שלו סה"כ יצא 1900 שקל והתוצאה לפניכם (אני יודע שאני צריך להתגלח): הג'אנט הוא זה שחסר לו את הסמל של סקודה הנה ת…

• 96 תגובות
    • 7.8k צפיות
  11. אני צריך להגיע לשם מחר מבת-ים.אף פעם לא שמעתי על הרחוב הזה.נמצא אולי ליד רחוב מוכר יותר?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by ברוס לי,

קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?

14. קניתי שואב אבד ידני מארה"ב אבל לא לקחתי בחשבון את הבדלי המתחים. איך אני יכול לדעת אם אני יכול לחבר אותו לחשמל עם מתאם פשוט בלי לשרוף משהו ? תודה

15. Started by Runny,

זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by weissby,

מזתומרת ווארז (warez) ? + למה אפילו שאני עושה שהפורום יזכור אותי תמיד אני צריך כל פעם לכתוב שם משתמש וסיסמה? ולמה זה כל הזמן רושם לי למעלה שאין לי לו שום הודעות או תגובות בפורום?! =\ זה רק אצלי ככה?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.