עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמא שלי אומרת שהיא ראתה פרסומת בטלווזיה וברדיו של איזה אוסף שירים ישנים שנקרא ככה הדבר היחידי שמצאתי זה אלבום של סינטרה וגם השיר לונלי שלו שונה יש להם אוו שם רק, אבל היא אומרת שזה אוסף שירים של כל מיני וביניהם Only The Lonly של רוי אורבינסון... אני מחפש את שמות שירי האוסף הזה חוץ מלונלי, לינק לחנות מחיר וכל מה שאפשר.. אבל הכי חשוב, איזה שירים יש שם. קצת לא קשור אני יודע... אבל מה לעשות דחוף

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. הנה היא הפה במלוא הדרה: http://www.illuminatelabs.com/gallery/images/atct_album_view?b_start:int=24 איזה קטע.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

??? מתי פסח נו באמת תענו לי בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. אני יודע זה לא קשור לפורום , אבל זה כן. התאוששות נעימה מפסח לכולם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by Doctor Robert,

http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by MaTaN_Sh,

תגידו מי שהוא יודע איך אני יכול להשיג את הנרו 6 המלא בלי לקנות???

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! יש שיר שהתוכן שלו הולך כך: dj he takes me to the party...... משהו כזה,וזה מן סוג של טראנס כזה. למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by Nahum2,

האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  16. לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

18. אני מחפש תווים לשיר SUPREME. http://youtube.com/watch?v=1ss3F-yBng8 אני מניח שהוא כתב את התווים. אבל יכול להיות שיש מקום שאני אוכל להשיג את התווים שהוא ניגן? (לא את האקורדים בULTIMATE GUITAR)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by א אוהל,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Lupin,

יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by 69,

לפני כשנה רכשתי מחשב נייד HP מסדרת PAVILION דגם 4523, עלי להחליט האם לשלם 1,000 ש"ח תמורת אחריות לשנתיים נוספות. דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by galz,

של alex guadino

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by מישה,

ביקשתי לקבל הצעות מחיר ממס' חברות בארץ, חברות המספקות גם את אכסון השרת בחווה שלהן ( 012, בזק בינלאומי ) וכמובן המחירים גבוהים כמעט כפול מהמחיר האמיתי אני לא חושב שיש לי בעיה של מיקום, זאת אומרת תמיד אפשר לעשות משלוח או משהו בכל אופן - קניית שרת, איפה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים