כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לכתוב כמה תגובות בZAP וראיתי שצריך משתמש, אז אמרתי אני אעשה לי משתמש. הכנסתי את הפרטים שצריך(אימייל סיסמא שם פרטי ומשפחה) לחצתי על הרשמה וזה חזר לי לדף של ההרשמה. כל הפרטים היו רק הסיסמא לא. החלפתי סיסמא ושוב אותה בעיה. החלפתי אימייל ועדיין זה חוזר למסך של ההרשמה. ניסיתי בכל מקרה להיכנס אבל זה אומר שאין כזה משתמש. האם לעוד מישהו הייתה/יש את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
יש להם מנה של נודלס עם עוף תילנדי באיזה 30 שקל ככה הנודלס שלהם צהובים שמנים כאלה כאילו ניפחו אותם, ויש להם טעם נהדר, אותו דבר לגבי הטעם של העוף ושל הירקות מישהו יודע מה המתכון שלהם? או איך עושים את הנודלס המנופחים האלה? אני פשוט מת על זה ומעניין אפשר להכין בבית
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא ולראות את ההחומר שבו *צונזר* אני יודע שיש הרבה מתנגדים לשיווק הרב שכבתי הסיבות לזה שמתנגדים לזה הם,אטימות וחוסר ידע -בלי לפגוע אני צברתי ידע רב בנושא השיווק הרשתי והשיווק הרב שכבתי וכל מידע שרק אתם צריכים או כל ספק שיש לכם באמינות החברה אני יכול לעזור לכם להבין הכל יותר טוב. אין לי בעיה לקבל ביקורת טובה או רעה אבל שהתגובות יהיו בטעם ולא סתם לשלול.... יש לי הוכחות מפה ועד הודעה חדשה ...שהעסק הזה עובד אז לפני שאתם מגיבים אני ממליץ לבחון את העיניין לעומק......
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
יש לי קטע קצר של השיר המדובר אבל אין לי את השם. מדובר בטרנס. http://briefcase.walla.co.il/data/r/e/l/1/9/8/2/0/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410231316309570/200411062244138540/1.mp3
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-