עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אפשר בבקשה עזרה מה אומר כל פורמט. זה כתוב על dvd שלי ואני מעונין לדעת מה כל אחד מהם אומר dvd/cd/mp3/cd-r/cd-rwplayer והאם אני יכול לצרוב גם כן svcd/vcd?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by MasterDK,

היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by VL,

למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. ??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  6. אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by R0ck,

הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. אני עושה את העבודה על מרתין לותר קינג ויש לי בעיה קטנה. אני צריך לראיין מישהו בקשר אליו אך אין לי שום שמץ של מושג מה לשאול [גם את מי לשאול אבל בזה לא נראה לי שתוכלו לעזור.. אני כנראה אשאל את המורה וזהו] ורציתי לדעת אם החלק הבא בעבודה הוא טוב : Martin Luther King's contribution to society and the effects they had done Today, we stand 38 years after King's assassination, and can easily see his attribution to the human kind. Martin Luther King seceded to change our point of view toward the different ones. To give us another perspective on the meaning of the racism and how the society should look like. He gave us the chance to live in a better world, where black people can ea…

10. אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by yoni321,

אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. אורח ztos--

כנסו- מצחיק. http://mirrored.flabber.nl/winnoise/ ;D

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by imber,

האם יש דרך לדעת את הפרופיל מבלי להתקשר אליהם?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. Started by IG,

הי, מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר גם DVD וגם ווידאו לטלוויזיה בו זמנית, כדי לא לשחק עם החיבורים כל פעם שרוצים לראות סרט במכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

אני רואה אצל נועה הרבה דגמים שלא ראיתי בשאר החנויות בארץ, הם מיבאים לבד או שקונים מיבואן כלשהו?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. אני רוצה את ה DVDים של עונה 1 ו 2.... באיזור תל אביב.... למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by older,

יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by e-d-a,

הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים