כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת ואני מחפש בנרות אתר שבו אפשר לשלוח גלויות מושקעות(סרטו אנימציה ולהקדיש שיר...) חיפשתי בגוגל וכל האתרים שמצאתי היו לא משהו בכלל... בבקשה....אם יש למישהו ניסיון או שהוא מוצא שישים לי לינק כאן....אני אשמח תודה רבה.....
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
-
השינויים נועדו למנוע מצב של הדבקת הגוף בנגיפים רדומים שעשוים להימצא בכליה, ובכל מקרה הכליה מיועדת להתאים לחולה הספציפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני עושה כמה בדיקות במקום העבודה שלי כבודק תוכנה (QA) והייתי רוצה לראות אולי אוכל לשאוב ממכם כמה רעיונות חדשים. במסגרת העבודה שלי אני בודק את תוכנת ה-SKYPE. יש לי כמה מצבי בדיקה: שיחה נכנסת,יוצאת,שיחה שלא נענתה,שיחה שנחחתה וכל אלו גם ברשת פנימית (כמו רשת ביתית קטנה) וגם ברשת רגילה בין 2 משתמשים שנמצאים רחוק אחד מהשני (בגלל שהבנתי שפרוטוקול ה-SKYPE מתנהג בכל מצב באופן שונה). יש לכם אולי רעיונות חדשים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שימו לב לאתר הבא: http://www.playmore.com אתר של Xbox מפלאש ממש יפה. שימו לב לעכבר החמוד שיש שם. תגשו לחלק שיש בו סרטונים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?