עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. שלום, אני יודע שאולי זה קצת לא מתאים אבל חשבתי שאולי מבין כל האנשים פה בטח יש איזה כמה שמבינים באופניים... אז ככה התחלתי לאהוב את העניין הזה של הקפיצות והתרגילים זה נראה לי ממש כיף בתור תחביב.... איזה אופניים אתם ממליצים לי הכי טובות לסגנון (אורבן), אני שם דגש על משקל אני רוצה שיהיו כמה שיותר קלות, נוחות, בלמים טובים ופשוט מצוינות לתחום... המחיר הוא עד 6000 שקל (זה מה שהשגתי).... תודה רבה לעוזרים, רן

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by YTZ,

בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

איך אני מוסיף תמונה לחתימה? תודה

6. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  7. אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by t d,

נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by Snufkin,

סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. ההורים שלי נוסעים לשלושה שבועות לתילאנד, עכשיו האם אפשר לקנות שם חלקים למחשב ואם כן איזה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by yogev_k,

חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. נשמע לדעתי יותר טוב על נוקיה מאשר סוני אריקסונים,לא מצליח לפתוח את זה על המחשב,תעבירו לטלפון זה ינגן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by etay44,

מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by Skid,

שכל אחד ימצא לו קטעי וידאו ויעלה אותם לאינטרנט. אני מתחיל:

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by stone cold,

בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by dbx22,

שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ‎‏ ‏ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא ולראות את ההחומר שבו *צונזר* אני יודע שיש הרבה מתנגדים לשיווק הרב שכבתי הסיבות לזה שמתנגדים לזה הם,אטימות וחוסר ידע -בלי לפגוע אני צברתי ידע רב בנושא השיווק הרשתי והשיווק הרב שכבתי וכל מידע שרק אתם צריכים או כל ספק שיש לכם באמינות החברה אני יכול לעזור לכם להבין הכל יותר טוב. אין לי בעיה לקבל ביקורת טובה או רעה אבל שהתגובות יהיו בטעם ולא סתם לשלול.... יש לי הוכחות מפה ועד הודעה חדשה ...שהעסק הזה עובד אז לפני שאתם מגיבים אני ממליץ לבחון את העיניין לעומק......

18. Started by J0HNiE,

שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by Holography,

יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

23. Started by Omri643,

*כותרת* ועוד משהו קטן,איך לעשות חץ כזה> או כזה< רק שהוא פונה למעלה? יש מקש כלשהו?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by tehnodrom,

מישהו יכול להביא לי לינקים לשבלונות....כי אני רוצה משהו אחר ממה שיש באתר...אולי של כאוס או משהו תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by ex_,

[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.