עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Tomerico,

מישהו יודע מה שם השיר שיש ברקע של כל היריות האלו? זה מThe One (הסרט) אחרי שהאישה משחררת את העכבר שמפוצץ את כל האזור.... http://www.emdr.co.il/tomerico/Sound/The%20One.mp3

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by dot com,

היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by Lol10k,

הסדרה נגמרה ב3 עונות או שיוצא כל כמה זמן פרק?

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by Swimmer,

קטע חדש שיצרתי, גירסה שנייה: [שמתי לב שאין פורום מוזיקה, אז אפשר לפרסם את זה פה] Fucking Disaster: http://download.yousendit.com/DB69B04B46808DEB

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by Skid,

שכל אחד ימצא לו קטעי וידאו ויעלה אותם לאינטרנט. אני מתחיל:

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני מחפש שיר שבאמת קשה להשגה הוא בעיברית זה בסגנון ראפ דתי משהו יפה כמה מילים מהשיר שאני זוכר: "אני בוכה אלוהים אותי רואה" אוו משהו בסגנון ואז יש ראפ זה שיר יפה מאוד אני לא יודע איפה למצוא אותו תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by david2006,

שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. ולא רק לעכשיו אלא בכלל שאני ידע..

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by VL,

למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  14. ??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  15. מה הפורום המתאים לכך? ???

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by redti,

רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. אפשר בבקשה עזרה מה אומר כל פורמט. זה כתוב על dvd שלי ואני מעונין לדעת מה כל אחד מהם אומר dvd/cd/mp3/cd-r/cd-rwplayer והאם אני יכול לצרוב גם כן svcd/vcd?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by MasterDK,

היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  22. Started by R0ck,

הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. אני עושה את העבודה על מרתין לותר קינג ויש לי בעיה קטנה. אני צריך לראיין מישהו בקשר אליו אך אין לי שום שמץ של מושג מה לשאול [גם את מי לשאול אבל בזה לא נראה לי שתוכלו לעזור.. אני כנראה אשאל את המורה וזהו] ורציתי לדעת אם החלק הבא בעבודה הוא טוב : Martin Luther King's contribution to society and the effects they had done Today, we stand 38 years after King's assassination, and can easily see his attribution to the human kind. Martin Luther King seceded to change our point of view toward the different ones. To give us another perspective on the meaning of the racism and how the society should look like. He gave us the chance to live in a better world, where black people can ea…

24. אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by yoni321,

אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים