כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה זמן פתחתי את התארד הזה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372710.10 עכשיו אני רוצה לעדכן אתכם איך נסגר הסיפור. אתמול בא אלי טכנאי של הוט בשביל להתקין לאמא שלי ממיר בחדר וגם להפעיל את הממיר שמחובר למחשב . כשהטכנאי של הוט הגיע הוא ישר שאל אותי מי התקין לי את הממיר שמחובר ללמחשב . והוא גם אמר שהממיר לא מחובר טוב וגם הטכנאי הקודם התבלבל בין היציאות לשקע של הוט ובגלל זה הוא לא עבד . אחרי שהטכנאי סידר לי הכול שאלתי אותו אם הייתי צריך לנתק את ההארקה בבית בשביל שהפסים יעלמו . הטכנאי כמובן היה בשוק מהשאלה שלי וישר התקשר להוט בשביל לברר את השם של הטכנאי שאמר לי את זה . אחרי שהוא השיג את הפרטים של הטכנאי הוא התקשר למישהו וסיפר לו שטכנאי אמר לי לנת…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
וואי אני נשפך מצחק, איך הם מסופקים... :silly: :silly: :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=oDVpNJZ11ko&search=missle
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
לא מצאתי את האתר על העיתון של חיפה (אני חושב קוראים לו שבועון חיפה אבל לא בטוח) , בכל מקרה אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא כתבה שאני מחפש שם , משהו שנשמע כמו "עוקץ ברק" ... כתבה על מכוניות... אם מישהו יוכל לתמצת לי מה כתוב שם או לסרוק לי או שהכי טוב להביא לי את האתר של העיתון אני אשמח מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
החתולים של פעם: החתולים של ימינו: ומה תגידו על האוגרים של ימינו: והשיא... העכברים של ימינו (וידאו): http://www.kewego.com/video/iLyROoaftIsM.html
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
l3={<m1>,<m2>| m1,m2 are turing machins and for every x,m1(x)=m2(x)} למה השפה הזאת לא בת מניה? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני יודע רק שורה אחת עיקרית מהשיר ואת המנגינה... את המנגינה אני לא יכול להעביר לכם לפה אז אני ארשום את השורה: Everybody dance now מישהו מזהה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-