עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל רשימה של חניות שנמצאות במרכז ובירושלים.. תודה!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by shubi_moto,

תודה.

4. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. תודה .

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by wons,

מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by ehudhzn1,

שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.

11. Started by noambaum,

http://thepiratebay.org יהי זכרו ברוך ! :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by CaRTeR,

מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by danny70,

שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. אני שמחה שזה נינעל כי האמת לא ידעתי איך בדיוק לסגור את זה בכל מקרה .... אני גם חושבת שכל הדיון הזה היה ממש מיותר ודפוק!! וזהו היה נחמד להכיר אותכם בה ביי!!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by kill_b7,

שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  19. לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by redti,

אהלן , יום ראשון חוזר לצבא ולראשונה החלטתי לעשות בבית תספורת אבל איך שאני מעביר את המכונה+הראש מס' 7 (כן אני רוצה ארוך קצת) השיער מסתבך בראש של המכונה ונתלש , אני לא מבין למה זה ככה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by law89,

רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:

24. Started by Dante_9,

איזה פונט זה? http://img525.imageshack.us/img525/3826/pinkfloydtshirt1ot.jpg

25. Started by dani,

אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים