כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי היום שקע חדש לחדר, בתבנית שכבר הייתה מוכנה (כולה לחבר 3 חוטים למק' הנכונים). לפני שהרמתי בחזרה את החשמל בדקתי עם רב מודד עם האדמה וחיבור פאזה מחוברים (רק למקרה ויש איזה קצר) להפתעתי יש חיבור בין האדמה וחיבור האפס, והאדמה לחיבור פאזה. וחשמל עובד תקין, השקע לא אשם (הוצאתי אותו ובדקתי מול מס' שקעים בבית), יש סיבה לדבר הזה? כי לפי מה שאני יודע האדמה אמורה להיות מנותקת מחיבור הפאזה ואפס. אני חושב שיש איזה "דליפה" מאחד השקעים או משהו בסגנון, יש כאן משהו שמבין בתחום? (וכן חשבתי על טכנאי אבל אני לא רוצה לקרוא לו סתם, במיוחד שעכשיו חגים)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
-
הוכיחו או הפריכו ע"י דוגמא נגדית: אם (f(x גזירה בנקודה x0 ו-(g(x אינה גזירה בנקודה x0 אזי גם (f(x) + g(x אינה גזירה בנקודה x0. לא הצלחתי לחשוב על דוגמא נגדית. :-\ כיצד מוכיחים את המשפט במידה והוא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/842277 -אל תשכחו לשים את הפתק 'דם' בקלפי
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
- 3 followers
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-