כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה: http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744 במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי? רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז אני מזמין פריט מחו"ל שעולה 35$ והמשלוח עוד 17$, האם הפריט חייב במכס? לכאורה זה יוצא יותר מ50$ אבל האם המשלוח כלול במחיר הפריט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה|הודיעו כבר מי זה ומי לא?בהגרלה של החלקים למחשב..
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום. מה אתם אומרים אל הפורום שלי ו אך אני אכול להשפר אותו http://computer.darkphpbb.com/
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-