כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני תכננתי להזמין כמה מוצרים מאמזון לארץ אבל אין לי ניסיון איתם - מישהו יודע אם הם שולחים דברים לארץ? אני רוצה להזמין ספר ודיסקים שלא עולים על 50 דולר, האם אפשרי להזמין משלוח בחינם במה שנקרא "super saver delivery"? מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להובלה? אשמח לתגובות,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב2 נושאים: דבר ראשון, כמה עולה לתקן ג'נט קידמי, כלומר לזרוק את הברזל הקיים, להרכיב אחד חדש? דבר שני, מה ההבדל בין שלושת הצמיגים האלו ואיזה הטובים ביותר? MAXPOWER STARFIRE FIRESTONE כמה צריכים לעלות רביעת צמיגים מכל חברה כולל הרכבה ואיזון פרונט? אם אין מבינים כאן בפורום, אשמח להמלצה לפורום הטוב ביותר שאוכל לשאול את השאלות הנ"ל (קארספורום?).
-
- 22 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי אתמול שני דברים, לחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב מאבק ומטליות לחות לניקוי מסכים . עכשיו רציתי לדעת אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בשני הדברים האלו?< כי למשל על האריזה של המגבונים רשום" אינו מתאים לשימוש מסכים בציפוי כרום" ואין לי מושג מה זה כרום ואם יש לי את זה במסך(2007WFP)... בנוגע ללחץ אוויר גם כנ"ל אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בזה... תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לצורך השאלה נניח שאני מכין סרטון לפי הזמנה המורכב מתמונות וסרטונים מחתונה שהתקבלו מהזוג שהתחתן. בהכנת הקליפ אני אוסיף מוסיקת רקע של זמר ידוע או מספר זמרים שונים. אני אקבל שכר בתמורה להכנת הקליפ ואתן קבלה לפי החוק. השאלה היא למי אני צריך לשלם תמלוגים ואיך על השימוש בשיר/שירים בתוך הקליפ ? ניתן להניח שלא הרבה אנשים יראו את הסרטון, רק משפחה וחברים. השאלה השניה היא מה הדין אם אני אעלה את הסרטון לרשת, נניח לאתר שאני אבנה כחלק מתיק עבודות ? (כמובן בהסכמת הזוג) האם יהיה שינוי בתמלוגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…
-
- 51 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? 2. אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים, למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? 3. למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? 4. האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 5. אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? 6. אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 8. מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 10. איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 11. האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? 12. האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? …
-
- 104 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
חברה, אולי תחלקו עם הדיוטות (כמוני) את הידע שלכם - למשל למה אנשים מתקינים יותר ממאוורר אחד במארז? ולמה ישנם ספקי כוח עם הספקים שונים? ומזה ה-2700 ב- DDR 2700/333? [move]תודה[/move]
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
וודקה, וויסקי וכו' מאוכסנים במקפיא בד"כ. האם גם ייגר (או חיקוי, ליקר מריר רגיל) שמים במקפיא?
-
- 26 תגובות
- 12.2k צפיות
-