כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה, אני משועמם, חולה על מכוניות ושיפורים, ובן 14. MicroCar הם לדעתי התשובה בשבילי בנתיים. מצאתי בארץ גרסה רגילה וכנראה לא ניתנת לשיפורים בארץ, אבל אני רוצה גרסה איכותית כמו ה- Bit Char-G של Tomy או ה-ZipZap של Radio Shack, יש לכם מושג אולי אם יש כאלו בארץ? תודה רבה, TheHunter.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני היחיד שיש לו בעיות חיבור לרשת בגלל מזג האוויר הסוער? (מאוד) בהתחלה לא יכולתי בכלל להתחבר, אחר כך התחברתי אבל שרת הDNS היה למטה, עכשיו אין route לחו"ל בכלל, מה הולך ? :-\
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כבר כ -40 ש"ח באגורות אתם יודעים באיזה מקומות, אני יוכל להמיר אותם לשקלים?
-
- 15 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קודם כל לא אני כתבתי אז לא לבוא אליי בטענות. הסיבה שאני מפרסם את זה היא שאני פשוט מסכים עם כל מילה. אז ככה: יה יה מה קורה גם אני להתלהב רוצה כמו כל זמרי הראפ צעצוע בישראל אני גם את השכל רוצה לזבל אני מחשמל מוקי די תזדיין לי מהעיניים סאבלימינאל והצל המזדיינים תעופו לי מהפנים חבורה של הומואים סתם חובבנים תפנו תשטח למקצוענים השירים שלכם עלובים אתם נשמעים כמו זבובים אתם שולטים ברחובות כמו חבורת זונות אני שר אחר ואני אוכל לא כשר אני מזיין בשבת ואני גם חבר בכת אני פורץ לבתים רוצח חתולים ושותה תדם והם מעשנים סמים וחושבים שהם גברים הכל דיבורים אין להם חיים וונאבים מזדיינים מעתיקנים אני שונא אותכם אתם סתם מתלהבים חבורה של פלצנים בתולים שכל הזמן מדברים על זיונים ראפרים מזוייפים מו…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html ללא ספק אחד מסרטוני הפלאש החביבים ביותר שראיתי
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-