כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ?? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הקשיבו נא ילדים לסיפור קצר: יש לי קרובי משפחה המתגוררים לא מעט שנים בבניין לא חדש במיוחד, שיש בו חניה פרטית לכל דירה הרשומה על שם הדיירים. לקרובי המשפחה האמורים אין ולא היה רכב, אך עדיין החנייה נרכשה כחלק מהנכס והיא בבעלותם. בקומת הקרקע של אותו בניין פועל עסק קטן. לאותו עסק יש מקום חניה אחד השמור לו ברחוב, אך היות ויש בו יותר מעובד אחד בעל רכב ומדובר באזור שיש בו מצוקת חנייה לא קטנה, מחפשים פתרונות יצירתיים - וכתוצאה מכך, אחת העובדות היתה חונה באופן קבוע במקום החניה של אותם קרובי משפחה מבלי שהדבר הפריע למישהו. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד באו לבקר חברים בעלי רכב. הם הגיעו כשהעסק היה סגור, ומן הסתם חנו במקום החנייה הנידון שהיה פנוי באותו רגע. למחרת בבוקר כשהעסק נפתח התעו…
-
- 111 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859736
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שווה או עדיף להימנע? האם לפחות בתור זוג נוסף כדאי לרכוש אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוריד מהאלבום תמונות של חבר שלי בפייסבוק משו כמו 1000 תמונות , ברור מאליו שאני לא אוריד תמונה תמונה... יש דרך להוריד את כל התמונות בפעם אחת?? תודה מראש!! עדכון: בתגובה הבאה שלי יש שאלה נוספת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש הבדל בין הדואר של נענע להוטמיל כי אתמול פתחתי בנענע והופתעתי לגלות שזה מממששש כמו הוטמיל ואני בעברי השתמשתי רק בהוטמיל חח ורציתי לעבור לנענע ופיתום אני רואה הוטמיל 2 חח http://up353.*צונזר*/up1/vkmtjjizzrjm.png
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בטלוויזיה שנפתחה תערוכה נחמדה של מחשבים ישנים ("ענתיקות"), הם בקשו תרומות. יש לי לתרום שני מחשבי "אמיגה" וציוד נלווה. האם מישהו כאן יכול לעזור לי ליצור איתם קשר? טלפון, מייל או כל קשר אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-