עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RomaDev,

שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

לפני כמה ימים "חגגתי" 18 שנים.... מהרהרת בי השאלה הנצחית...מיציתי את עצמי או שיש עוד משהו נוסף לחכות לו? יש רעיונות... נ.ב המסיבה האמיתית היא היום...כמות האלכוהול שקניתי... ;D

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by MishaK,

The Miniature Earth - Earth and the People

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by JAMOOS GADOL,

מה המצב אנשים! מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה! בכל מקרה החלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנה המתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו... את המתיחה תוכלו להוריד מכאן נ.ב (כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by NetSpider,

אני בטוח שבארץ זה יהפוך ללהיט ;D WooWOoo

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by NetSpider,

Status Quo

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  9. שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by אורי,

כמו בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. אני מעוניין לדעת מה מחירו של הפלייסטישיין 2 בדיוטי פרי שבארצנו. תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

מישהו הזמין פעם ב Zenit ? אם כן אני רושם בהזמנה בעברית או באנגלית ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Shortboarder,

אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Culandur,

שמעתי יש אתר של איזה משהו שצריך לפתור שם משהו מתמטי / לפרוץ משהו הראשון מקבל פרס... מישהו יודע מה הכתובת?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.

18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל? אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by waizman,

אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by HaimTS,

מספר טלפון יכול לעזור תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by Shortboarder,

פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

כנראה הדבר הכי מצחיק שראיתם בכל החיים שלכם... אבל למביני רוסית בלבד דבריו של סגן יושב של הדומה (הכנסת הרוסית) ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי!!! http://www.newsru.com/dosjex/6608.html# פסקה שניה, תלחצו על האייקון של הוידיאו(64) מתחת לפיסקה.

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים