כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
היי, חשבתי להוריד את הפלאש האלו אם אפשר למחשב..יהיה נחמד לעבוד על כל האנשים שבאים אלי לבית (או שיטה להרחיק את האחים הקטנים שרוצים מחשב חה חה חה) כמובן, אם זה חוקי ומותר. (:
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה החדשנית מתחילה להגיע לצרכנים ראשונים ברחבי ארצות הברית, עם רף התעניינות גבוה מאוד על אף המחיר הבלתי מבוטל יכול להיות שיעבור עוד לא מעט זמן עד שנראה את הגשמת הפוטנציאל הגדול שמבטיחים לנו, אך כבר עכשיו יש תחושה של תחילת עידן חדש בסביבה בכל הנוגע לטכנולוגיית המציאות המדומה – עם תחילת השיווק הרשמי של משקפי ה-Oculus Rift מחברת הבת של פייסבוק, אשר הצליחו להקדים במעט את הגעתם לשוק של המתחרים מבית HTC ומבית סוני. אלו שבחרו לשלם 600 דולר לפני כל השאר ולבצע הזמנה מוקדמת של משקפי ה-Rift אי שם בתחילת חודש ינואר אמורים לקבל את קופסת ההפתעות הלבנה שלהם בימים הקרובים – כאשר היחידה הראשונה כבר נמסרה רשמית וחגיגית לתושב מדינת אלסקה לפני כיומיים, על ידי לא…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, בניסיון להתחבר לאתר נתקלתי בקושי מציק. כנראה בגלל שלא היתי מחובר זמן מסויים הוא ביקש שאסמן את המידיניות והחוקים החדשים. אך בכל 1.5 שניות יש רפרש בחוקים. אז יש מעין מלחמה מי יותר מהיר אתה בנסיון ללחוץ V ומסכים או הרפרש. הוא ניצח אותי הרבה אבל בסוף ניצחתי אותו. כמעט התייאשתי.. אשמח אם תתקנו את זה אני מאמין שנתקלים בזה עוד אנשים.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא משנה נרד נזה אבל המבצ נחמד http://www.sprite.co.il/
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, במסגרת העבודת גמר שלי לתואר ראשון אני כותב מאמר על מערכת הבריאות בישראל, ניסיתי למצוא נתונים על כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל (כמות בלבד ללא חלוקה לנושאי תביעה) בשנת 1997-8, בנוסף כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל בשנת 2007. עד עכשיו העלתי חרס בידי, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר או מאמר עם נתונים מסוג זה. (אגב, חיפשתי באתר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובאתר של לשכת עורכי הדין, וכמובן בגוגל). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
תקלה בדפדפן Chrome גרמה למיליוני משתמשים לאבד גישה לסיסמאותיהם השמורותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפופקורן טיים והורדתי תרגום לסאן אנדרס והוא ממש לא מסונכרן..מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי בYNET SHOPS את הLCD של סמסונג A450 שנחשבת למעולה. המחיר שלה מחוץ לYNET מתחיל מ2700 שקלים. ופה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=7721131 זה מתחיל מ 1500 שקלים. ברור לי שזה לא יהיה ככה, אבל שווה לנסות(עד נגיד 2400 שקלים) הקניה היא "תן מחיר". אתה נותן מחיר, ואז אתה יכול לזכות. השאלה שלי היא האם ה"תן מחיר" הזה עולה לכסף לכל ניסיון השתתפות? או שזה בחינם? והם מיניליין הם יבואנים רשמיים של סמסונג. האחריות ע"י סמיילין.. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הסתכלתי קצת בDEALEXTREME והפנסי XREE שלהם. אני מתעניין בפנס קטן של 1AAA או בטריה דומה נטענת בשביל צרור המפתחות. יש למישהו חוות דעת על החנות ועל הפנסים שלהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך עושים ברדיו שכאשר לא משדרים לייב הוא עובר לשדר ליסט? אני יודע שאפשר לעשות את זה בלינוקס אני צריך בווינדוס אני יודע שקוראים לזה ON-DAMAND משהו כזה חח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-