כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר מהפרסומת של TNT ???????????? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עשיתי היום חשבון קטן (יותר נכון המחשבון של Mustop עשה..). קניית mini ipod דרך מסטופ יעלה בסה"כ כולל מיסים 307 $. שווה לקנות דרך מסטופ ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
-
what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לכל מי שקיבל בימים האחרונים מייל אחד או שניים מהאתר ה-"חביב" סטארקום אשר מציע לכם לרכוש בחנות המקוונת שלו אני מבקש לא לשלוח להם מייל בחזרה ולבקש שיסירו אתכם מהרשימה כי זה לא יעזור. הנה הפרטים על האתר: domain: starcom.co.il descr: Shtaim 2 Shtaim Ltd descr: Rozansky 18 descr: Rishon Le Zion descr: 75706 descr: Israel phone: +972 3 9621105 fax-no: +972 3 9524264 admin-c: SA3924-IL tech-c: SA3924-IL zone-c: SA3924-IL nserver: ns.barak.net.il nserver: ns1.barak.net.il changed: domain-registrar@isoc.org.il 20040215 (Transferred) person: System Administrator address: Daronet Ltd address: Ha Yezira 16 address: Ramat Ga…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-