עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם,אשמח להמלצה לאתר שמרכז חדשות כמו http://www.mivzakon.co.il/ רק באנגלית. (או שרק מרכז חדשות מחשבים,שזה גם מספיק בשבילי ) טנקס.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by shtrodel,

http://www.filecabi.net/host/file/1120744037/wmv

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Burned,

אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by MOFRA,

;D http://theync.com/h052506news.shtml

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by moonjib,

התנדף, נעלם, עזב את החדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  10. חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by redti,

אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  14. שרשום פה מתחת לשם שלי...?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by pixilated,

האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by The-Devil,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/702886 לקרוא ולא להאמין:>

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  20. אני שמחה שזה נינעל כי האמת לא ידעתי איך בדיוק לסגור את זה בכל מקרה .... אני גם חושבת שכל הדיון הזה היה ממש מיותר ודפוק!! וזהו היה נחמד להכיר אותכם בה ביי!!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by redti,

בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by yarl,

שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה

23. Started by TARON,

אני בן 16 וגר בבאר שבע עכשיו אני לומד עד שתיים וחצי כל יום ולפעמיים עד ארבע עכשיו אני מחפש כבר חצי שנה עבודה ולא חשוב המשכורת איפו אפשר לעבוד ??? אבל להיות רציניים בתודה TARON ואני ישמח עם תביאו טלפון או משהו ולא להביא סתם טלפונים של מקומות אני ישמח מאוד עם תעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by waizman,

אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.