כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום! ישנן טענות ש-ADD\ADHD נגרם כתוצאה מחוסר בויטמינים\מינרלים\תוספים לגוף או למח, בייחוד דגים, ושניתן להקל על התסמינים ע"י אכילה מרובה של דגים או שמן דגים (אומגה 3). אם בארה"ב ובישראל משערים ש-3-5% מהילדים סובלים מהבעיה, מעניין כמה הבעיה נפוצה ביפן, שם דגים זהו מרכיב עיקרי בתפריט שלהם - אם שם האחוזים נמוכים יותר, הרי זה אומר שבאמת הבעיה היא במחסור באומגה 3, או שמה אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זהו ת'רד סיכון על העונה החולפת של LOST.... רשמו כל העולה על רוחכם.... איזה סדרה איכותית, איך נרגעתי שראיתי באתר שיהיו עוד 3 עונות עד 2010.... מישהו הבין, ג'ק בעצם דיבר עם קייט אחרי שהצילו אותם נכון?! Aviko
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האתר הזה : http://www.awsurveys.com/ מישהו באמת קיבל כסף דרכו ?? מישהו בדק את זה ? כאילו סתם נרשמתי לזה ואני רוצה לדעת אם זה אמיתי שווה קצת לבזבז על זה זמן או לא. וד"א אם כבר אני מפרסם מי שרוצה להירשם ולבדוק בבקשה שיעשה את זה מלינק הזה : http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Taimors תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
-
סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בסוף הסרט הזונה שבגדה נכנסת למעלית בבית חולים ואז איזה רופא מציע לה ל"בקי" סיגריה ונאמר "בלה בלה אם תחפש בלה בלה בעיר החטאים תמצא כל דבר" לא הבנתי מה המשמעות של העניין, אנא הסבירו לי
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב אז באשכול השלישי למסע שלי, אני אנסה להבין איך להגיע לפיקוד דרום באר שבע, מדור ביטחון שדה. הנחיות? D:
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נתקלתי בזה היום ופשוט מדהים איך שזה פועל! לא ראיתי את זה אף פעם בפורום אז אם זה היה פה לא להתנפל עלי ;D ועוד שניים שפועלים קצת פחות טוב
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-