כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תראו... שמתי לב שהאתרים הבאים: walla nana ynet start וכו' וכו'...בחיים לא נפלו , אפילו לא פעם אחת . על איזה שרתים הם מאוחסנים? על מחשב שעשו ממנו שרת? חוות שרתים ? מעניין אותי לדעת איך הם לא נופלים אפילו נפילה הכי קטנה למשך שנים...
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרטי מחשב שאתם נותנים פה לאנשים שמבקשים ב4K-5K , כמה זמן לדעתכם יחזיקו מעמד בהרצת משחקים על איכות סבירה ( מספקת בא נגיד ככה) אני יודע שאי אפשר להגיד במדויק אבל זה נורא מעניין אותי , ואני בדוק קונה מחשב ב4.5K , רוצה לדעת לכמה זמן יספיק לי המחשב הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה : a ו b הן זויות חדות המקיימות : a+b=60 3sin a =2sin b מצא את הזויות a ו b . תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אוקיי תארו לכם מצב היפותטי כזה , אתם קשורים לחבל חזק במיוחד עמיד באש וחיכוך גבוה באורך של עשרות אלפי קילומטרים בקצה השני שלו נמצאת חללית מחוץ לאטמוספירה היא עומדת במקומה לא זזה מטר בעוד שכדור הארץ ממשיך את המסלול שלו ואתם תלויים מטר אחד בלבד מעל האדמה. מה יקרה? אם תרחפו מעל האדמה ותנועו כי כדור הארץ ממשיך במסלולו ואתם לא שייכים כבר לכבידה שלו או שתהיו שייכים לכבידה והחבל פשוט ימשיך עם המסלול של כדור ארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
היי לכם לפני כשבוע קיבלתי את הבשורות שקיבלתי ת'ש 5. אני גר בדרום באופקים ומשרת בצריפין ועושה יומיות. אין צורך כמובן להגיד לכם שהיה לי דיבור עם המ''פ שלי על זה שזה רחוק לבית כאחד שיש לו ת'ש(זה בסדר אמור להיות לי ראיון עם איזה סגן אלוף ביום ראשון לגבי בסיס שהוא יותר קל''ב)ולוקח לי כ3-3 וחצי שעות להגיע לבית עם כל הנסיעות. בקיצור סיימתי יום עבודה ב5 בערב!!,והגעתי לבית רק ב8:40 אני יכול לקבול את המפקד שלי על זה? גם לפני כמה ימים הוא החזיק את חבר שלי מהבסיס עד 6 בערב וגם לו יש ת'ש 5 למרות שזה חוקי מבחינתו להחזיק אותו עד 5 וחצי בערב. חיפשתי בגוגל פקודות מטכ'ל לגבי הת'ש ומשום מה לא מצאתי משהו שקשור לזמנים שהחייל אמור להגיע לבית,ראיתי רק שהמפקד יכול להוציא את החייל עד השעה…
-
- 78 תגובות
- 15k צפיות
-
-
עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה בא השומשום? ??? נ.ב. בלי ספאם, אני באמת רוצה לדעת...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, קוראים לי שינאל, אני מוסלמית ובריטית, ויש לי קול שחלק אומרים שהוא מבטא ישראלי וחלק אומרים שזה מבטא בריטי, ו.... אני לא רוצה מבטא ישראלי, יש לכם מושג עם זה אפשרי לשנות את הקול לקול אחר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום איך אני כותב מפרט מחשב שכולם יוכלו לראות כמו שכולם עושים פה?תודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-