עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?

2. Started by ClleG,

שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. Started by avihy,

יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by House M.D.,

אני מצאתי ב ebay דיסק און קי 32GB ב 15$ כולל משלוח: http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-32GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ270526014836QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item3efc9b6574#shId הוא נראה כמו sandisk אמיתי , לא איזה חיקוי, וכמו כן למוכר יש 100% פידבק חיובי. האם כדאי לקנות אותו או שעדיין יש מצב לזיוף?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by redti,

אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by nehmia,

נכון תמיד בסרטים אז אומרים איזה 4 אותית והמשמעות שלהן זה בעדיפות גבוהה עכשיו תמיד תהיתי לעצמי מהם האותיות הללו.. אם מישהו יודע...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by musari,

קניתי היום את הדגם הזה : WELL R-6 http://www.razyboard.com/system/thread-katestwellmbkar6m4a1-softair(ka)board-568537-2351259.html השאלה שלי אם יש לדבר הזה טיפולים שצריך לעשות , גם קיבלתי איתו מפתח אלן קטן חיפשתי מה היעוד שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים...

• 68 תגובות
    • 8.9k צפיות
  11. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by gal555,

אני יכול להישתמש בו רק אם אני קונה מחשב שלם או גם חומרה ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by Boris_yo,

שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by urich,

אני רוצה לדעת מתי התוכנית משודרת בארה"ב (החוף המזרחי כמובן יענו ניו יורק) כתוב באתר Wednesday, Feb. 22 at 9/8c הכוונה היא לאיזה שעה? איפה? ומה השעה המקבילה בארץ? כל זאת ועוד במרתון התשובות שלכם!!!

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by joni,

קראתי את הספר ואני מנסה למצוא מדוע אנמשים אומר שזה מתקשר למלחמת העולם השנייה מישהו יכול להסביר בפירוט אם אפשר..

• 84 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by eladh16,

היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by pure perfection,

שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by lion03,

אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?

23. Started by almogas,

שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by dids22,

יש לנו ברכב תיבת הילוכים אוטומטית ותהיתי מה השימוש של המצבים שנקראים 2 ו 1 ? (נמצאים מתחת להילוך האוטומטי) 1= הילוך ראשון 2 =הילוך שני :s05: מה זה נותן בעצם? להגביל את המהירות?לחסוך בברקסים? תודה

• 32 תגובות
    • 8.5k צפיות
  25. Started by Aviv C,

רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים