כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בחור אחד מוכר לי בהזדמנות מכשיר כמעט חדש במחיר פגז: NOKIA 6210 ב 450 ש"ח + שתי סוללות דקות - כבל שמתחבר למחשב - מטען (יש לי) צבע כחול כהה. אז מה אתם אומרים עסקה כדאית?? חוץ מזה שמעתי שאפשר להוריד אליו כל מיניי יישומים מעניין איזה... מישהו יודע?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.next-in.com/kickers.html
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי באוטו מערכת שקוראת MP3 ואני עסוק בלהכין דיסק של השירים הטובים בכל הזמנים (בלועזית וגם בעברית). הקיצר אני צריך את העזרה שלכם, הכוונה היא גם לשירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, מאלה שאתה שומע פעם בשנה ותמיד אומר לעצמך, לעזאזל, מי כתב את השיר הזה?! כדי לעורר לכם את התיאבון והדמיון אני ארשום כמה שירים שחובה להוריד, מכל סוג: מוכרים פחות: Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro) בעקרון שם השיר הוא: eye in the sky) gary juls- - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Don Mclean - Vincent Kate Bush - Wuthering Heights Simon and Garfunkle - The Sound of Silence Sinead O'Connor - Streets Of London Terry Jacks - Seasons In The Sun Liverpool Express - You…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .
-
חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-