עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. OK שאלה דבילית ואולי יש לה גם תשובה דבילית, אבל מישהי שאלה אותי את זה ואני חייב להשיג תשובה, ניסתי לחפש בגוגל אבל זה הביא לי מלא תוצאות בהקשר לדייטה ושטויות אחרות בלי קשר. השאלה היא מאיכן מגיעים גרעיני האבטיח? מהאבטיח עצמו (האומנם?) ואם כן אז כיצד מוציאים אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 9.4k צפיות
  4. אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by RoronoaZoro,

ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by benor,

מדי פעם נחה עליי המוזה: http://www.youtube.com/watch?v=MMg9TpWc6Ak ליריקס: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics〈=1&prfid=896&wrkid=1426

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by fireskill2,

ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשה רציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פה לאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סיים זה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מ חח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י' מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:

• 67 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Chevy,

אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by MaStRiX,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …

19. עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה

20. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.

• 58 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by PsyGuy,

אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. Started by GaLmgnT,

שלום אנשים מחר אני ומשפחתי יורדים לאילת לנופש, ומכיוון שזו הפעם הראשונה שאני נוסע לאילת ברכב הפרטי אשמח לדעת באילו מקומות מומלץ לעצור להתרעננות בדרך. אני נוסע ממרכז הארץ (ראשון לציון) עד לאילת, ואת הדרך עצמה למדתי דרך אתר eMap. אשמח לטיפים לנסיעה הארוכה! תודה!

• 20 תגובות
    • 14.9k צפיות
  23. אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by David647,

יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים. האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006. אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהו לפני שאני פונה לאדם מקצועי.

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.