כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
השיר מופיע בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=8QDySowL7Hg תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מישהו רכש נגן מבוסס HD בארה"ב דרך האינטרנט פעם ? האם הדבר מומלץ במידה ואין כאן את מה שאתה מחפש ? מישהו קנה באינטרנט דרך B&H ? האם אמינים איך איכות המוצרים ? אורזים כמו שצריך ? והאם במידה ואני מזמין משלוח עד לישראל יהיו לי בעיות עם המכס ? האם אצטרך חלילה לשחרר אותו בדרכים לא דרכים ? ומה הטיפים הטובים ביותר לעשות ? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני רוצה לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad/איוורור וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
משחק חדש! מכירים את המשפטים האלה של "כל כך חם היום עד ש...." אז בואו נשחק בזה. חוקים: 1. כל 10 תגובות מחליפים נושא,ז"א התגובה העשירית מחליפה. התגובה האחרונה בנושא מסוים היא התגובה הראשונה בנושא החדש... 2. תסיימו את התגובה בשאלה לגבי הנונשא,נגיד אם מדברים על חום תכתבו בסוף "כמה חם היה היום?" מתחיל: היה היום כ"כ חם עד שכל השרים הגיעו לממשלה רק כדי להיות במזגן (אוי תהרגו אותה,אני כזה עלוב,נשאיר את זה לכם :-X) כמה חם היה היום?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום פתחתי טלוויזיה בערוץ 5 ליראות כדורסל בכיף ושמתי לב שאין מישחק ואז ירד לי האסימון צרלטון הרגה לי תכדורסל כמו שהרגה תכדורגל :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: גם אתם שונאים את צרלטון?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא יודע אם פורסם או לא פורסם בעבר. אבל זה בהחלט סרטון נחמד. מה שכן, מוזר. איך מעבד אינטל מגיע רק ל29 מעלות ללא גוף קירור בזמן המשחק ומאיט את המשחק. (מה שגם מוזר זה שהגוף קירור מוחזר תוך שניה ~ שתים המשחק חוזר לFPS גבוה שוב) והAMD מגיע ל360 מעלות (ויותר אם זכור לי נכון) ללא הגוף קירור ונשרף. או שלא הבנתי נכון את קריאת הטמפרטורות שהם הביאו? :s05: בכל מקרה, תהנו ותגיבו : http://www.dumpalink.com/media/1124623986/How_To_Mess_Up_Your_Computer
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-