כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי! לפני כמה ימים היה פה דיון שאמר ששאלון 005 עושים בשש בערב, עכשיו אני ניכנס לאתר של משרד החינוך וכתוב שם שהוא מתחיל בשלוש וחצי WTF?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מצאתי כמה דילים טובים על מצלמות MINI DV. כמה אני אצטרך לשלם למדינה על מצלמה בשווי 150 דולר מארה"ב ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
90% מהשירים הם שירים שמחים וטובים האחרים פחות שמחים אבל גם מאוד טובים. אשמח לתגובות 1. ('השרוף (חיים צ'ינוביץ - הבל החן שקר היופי (3:14) 2. OFER NISIM - 14-Summer night city (7:26) 3. מאיה רוטמן - גשם כבד עומד ליפול (3:38) 4. שלום חנוך - אזניים לטלפון (3:47) 5. AssaFrishman & The Pioneers - UNasrallah - Hasan Ya Metuntan (3:00) 6. אסף פרישמן והחלוצים - שיר השנה (3:24) 7. אתניקס - תותים (remix) (4:19) 8. משינה - אחכה לך בשדות (3:53) 9. משינה - המשפט (2:32) 10. יציאת חרום - אלימות (4:53) 11. Bon Jovi - Say It Isn't So (3:33) 12. כלא 6 - דרך המלך (3:40) 13. שבק ס - נופל וקם (3:56) 14. שלום חנוך - הולך נגד הרוח (4:41) 15. שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב (4:35) 16. הדג נחש -…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!
-
בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש כאלו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-