עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Culandur,

של נפילה הרגעה וכדומה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by sausage,

האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

הייתי אומר מצחיק ;D http://www.whitehouse.net/index2 הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/ironed02/ws2%2EJPG

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. דפקתי את הכפתורים של המסך - אלו ששולטים בגאמה ובקונטראסט וכל אילו. (Don't ask.) האם יש דרך לשנות את הברייטנס בצורה משמעותית ללא שימוש בכפתורים שעל המסך, או, לחילופין להחליף את ההגדרות של המסך לברירת המחדל? מדובר במסך 17" של Newron, וכרטיס מסך AGP Geforce 4 MX 440

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by NuXeR,

ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Culandur,

אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

היה לי משעמם אז החלטית לפתוח תראד שבו יפורסמו תסרוקות\תספורות מגניבים.. הינה תרומתי:

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  9. סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by bad-sector,

שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. נכון שזה אולי בערך השיר הכי שמח ביקום? אם מישהו ימצא לי אותו, תבוא עליו הברכה.

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by KaPuT,

The Fish

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Culandur,

שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי וגם קראתי באתר שאיי סי קיו יתחיל לעלות פה כסף,משהו כמו 10 דולר לשבוע. שזה אומר 40 שקל לשבוע. האם אתם תמשיכו להשתמש בוא ולשלם,או שפשוט תעברו למשהוא אחר כמו אודיאגו וכדומה? ???

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Ewingum,

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  22. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום מישהו יכול להסביר לי מה קרה?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים