כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
(חשבתי שזה יותר קשור לכללי מאשר לאקטואליה...) הגזימו קצת אה? תעשו חיפוש בגוגל ותכתבו "french militery victories" ותראו מה יוצא ;D הנה עוד קצת בעיות...
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי אומר מצחיק ;D http://www.whitehouse.net/index2 הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/ironed02/ws2%2EJPG
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דפקתי את הכפתורים של המסך - אלו ששולטים בגאמה ובקונטראסט וכל אילו. (Don't ask.) האם יש דרך לשנות את הברייטנס בצורה משמעותית ללא שימוש בכפתורים שעל המסך, או, לחילופין להחליף את ההגדרות של המסך לברירת המחדל? מדובר במסך 17" של Newron, וכרטיס מסך AGP Geforce 4 MX 440
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-