עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by icebreak,

http://dyn.ifilm.com/superbowlads/ עוד לא הספקתי לבדוק אותם (מנסה להחיות את ה WINDOWS), אבל הפרסומות ב SUPERBOWL השנתי ידועות כאיכותיות / מצחיקות במיוחד (מה גם שהעלות של כל פרסומת היא מיליונים של דולרים לכמה שניות) יש שם גם כמה TV SPOTS לסרטים חדשים כמו WAR OF THE WORLDS, קיצר, אם יש משהו ממש מצחיק, תגידו פה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. כי לא מצאתי בארץ.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by american,

מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:

5. Started by klayton,

http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by Burned,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה

7. Started by Andrey22,

1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.

8. Started by GRiM,

אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?

9. לא מוצא אותו בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by MaoR_KilleR,

שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. אני מכיר את מיטוס ואת לייזרקלוב מישהוא מכיר עוד אתרים אני שוט מנסה למצואת את מלחמת הכוכבים אימת הפאנטום בדיוידי עם תרגום עברי ללא הצלחה פשוט חרשתי את כל החנויות כגון טאוור רקורדס וקרביץ וסטימצקי ללא הצלחה אני מחפש עותק למכירה לאוסף שלי תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by daniel_geva,

אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by yaronzeev1,

היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. האם יש לי אפשאות לראות כמה זמן הייתי בשנה האחרונה באתרים מסויימים? איך זה עובד יש דרך מסויימת או שזה דרך הספק אינטרנט ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by minnymoony,

שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by tdknight,

טוב אז באשכול השלישי למסע שלי, אני אנסה להבין איך להגיע לפיקוד דרום באר שבע, מדור ביטחון שדה. הנחיות? D:

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. חברה שרוצה לעשות ארוע וירטואלי בלייב באינטרנט, מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כזה סטודיו או במה עם אפשרות לעשות בלייב שיחה וידאו כמו שיש בתמונה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. כמה בערך עולה פורט אינפרא - אדום למחשב האישי (בארץ)שיעבוד עם מכשירי NOKIA התומכים גם כן באינפרא אדום??.. וכמה KB\S העסק הזה משדר..? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by liran2003,

כל 5 דקות שאני גולש, האתר מפסיק לעבוד למשך 10 דקות :-\

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by צוות האתר,

לכתבה

23. יש לי דגם מפלסטלינה של משהו שהכנתי. אני רוצה להעביר אותו למחשב כדי לעבוד עליו עם תוכנה כמו 3DSMAX או אחרת. יש דרך בארץ לסרוק משהוא תלת מימדי? וובכלל, יש סורקים כאלה שאפשר לקנות בחנויות בעולם? (אני יודע שיש אבל לא לשימוש ביתי).

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by tombcatz,

הפרק הבא מיועד לכל צופי "24" למיניהם הרשו לי ללעוג לכם [גם אני צופה בזה...אבל החלטתי שכאן כבר העונה הרביעית [או שזה החמישית? IVE LOST THE TRACK] עברה כל גבול מבחינת הגזמה, אז אני מפסיק לצפות] *הערות צד-החלפתי את כיוון הקומיקס...זהו קומיקס ישראלי ומכאן גם שהוא צריך להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל...כנ"ל לגבי הטקסטים-בועת הטקסט הימנית בכל ריבוע היא הראשונה ולא ההיפך. NJOY. http://img144.imageshack.us/img144/8947/finalep4wx9.jpg

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.