כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Your Ideal PC http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,116993,pg,1,00.asp
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
- 3 followers
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אפשר בבקשה עזרה מה אומר כל פורמט. זה כתוב על dvd שלי ואני מעונין לדעת מה כל אחד מהם אומר dvd/cd/mp3/cd-r/cd-rwplayer והאם אני יכול לצרוב גם כן svcd/vcd?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, עוד בערך חצי שנה יש לי 16, ואני צריך כלי תחבורה. התכנון המקורי היה על מיול או משהו כזה, אבל בגלל שהוציאו את זה מהחוק, זאת קצת בעיה. כעיקרון ההתלבטות עכשיו היא בין אופנוע לבין טרקטורון. בכלל חוקי לסוע עם טרקטורון על כביש? זה גם מגיל 16? יש הגבלות סמ"ק ו/או כ"ס? תודה רבה! עריכה: טוב, אז מצאתי את זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_21&actionType=browse#7_0_CS ואת זה: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/2?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_29&actionType=browse#7_0_CS אבל אני עדיין ל…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
היי ידוע לי שOC מבטל את האחריות. איך החברה בחנות אמורים לדעת שבוצע אוברקלוק בכלל? והאם יש דרך לעשות OC בחכמה מבלי שהאחריות תתבטל?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה! יש לי עבודה באנגלית על English Short Stories of The 20th Century וקיבלתי את הסיפורים הבאים: The Lion Skin By Maugham William Somerset ואת ה- The Basement Room By Graham Greene, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה מהסיפורים יותר קל לעשות עליהם PLOT. אם יש לכם כבר מכון אתם יכולים להביא לי אותו?? כי כבר אין לי זמן לעשות אותו. מצאתי ביוגרפיה של שני הסופרים אבל לא מצאתי חומר על הספרות במאה ה-20(התפתחות וכו') אני מבקש את עזרתכם...בבקשה כי התאריך הגשה מגיע ליום רביעי... Maugham William Somerset Graham Greene תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אתמול בתערוכת computax, יום רביעי ה-21 לחודש: הגעתי לשם באחת בצהריים, לא הייתה בעיה להיכנס עם שם של חברה בדויה, מקצוע בדוי (ואבא ליד) ולומר שאני בן 18+, הגברת בהזמנות שאלה אותי שוב אם אני באמת בן יותר מ-18... טוב.. לא! אבל היא לא צריכה לדעת את זה. ת'אמת, לא היה משהו מיוחד... הכל לא חדש ולמעשה די משומש. היו 2 מעבדות שהיציגו שטוענות כי הן נותנות שירותי שחזור מידע והצלת שירותי מחשב שאפילו אם לחצנו format c: Yes!!! הן תוכלנה להציל מידע שנעלם . היו tabletPC של FLYBOOK (? שהוציאו הרבה קיטור ועשן . העמדה של קריאייטיב הייתה די רחבה ומאוד מרשימה עם הדגמה של מקלדת שנשלפת מתוכה אורגנית. סביב בנדא מגנטיק (BENDA) הייתה התקהלות רבה, טוב, לא פלא! הם הציגו ומכרו מוצרים של סילבר-ל…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-