עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!

2. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by eqeqeq,

אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה

4. לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by junkam,

אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by ptyahoo,

אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

משחק ממש גאוני ומעולה, תרשמו ותשחקו, ההוראות לא קשות בכלל. מעביר הרבה זמן בצחוקים http://www.brokenpicturetelephone.com/

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. Started by NiTRo37,

16 או 18?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. אני מחפש כאלו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by Oranili,

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by IlanF,

בהצלחה לכולם בהיסטוריה ב מחר... אני עף לחרוש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by UnwiZ,

היום במזל טוב קיבלתי מחשב חדש איך אני יכול לבדוק אם כל הרכיבים שהזמנתי הם מה שיש לי כרגע במחשב והאם כל המהירויות (הזיכרון RAM וכאלה...) הוא כמו שהיה במפרט שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

אהלן אנשים, הבומבמלה מתקרבת ולא ראיתי שום ת'רד בנושא למרות שאני משער שדווקא יגיעו די הרבה.. אז.... ספרו אם אתם באים ולאיזה איזור תבחרו להתיישב (לכו תדעו אולי נעבור אחד ליד השני בלי לשים לב..) אני בא כמובן... כנראה לאיזור של המשפחות.. הכי בטוח

21. סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by J0n1,

היה אמור לצאת פרק 13 אני חושב יצא?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by avivlevy,

איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by ward,

אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים