כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם אני שם רמקול בחלל על הירח לדוגמה ומגביר עוצמה האם אני ישמע משו?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום רב בניתי פרגולה מעץ גושני 20X20 סך הכל 6 קורות מהקיר עד לחומה המשותפת עם השכן (באישור השכן) המרחק הוא 6 מטר (ביו הקיר לחומה) וסך הכל הרוחב הוא 5 מטר והמרחק בין קורה לקורה הוא 73 ס"מ(אין עמודים ברצפה) על הקורות הנחתי במבוק כעבור שבועיים קיבלתי מכתב מהעירייה שהבנייה אינה חוקית "יש להגיע לעירייה להסדיר הנושא" האם זה נחשב לפרגולה ? כי זה לא מקורה (אין רעפים) מה העירייה רוצה ממני ? ומה אני אמור לעשות בשביל לצאת מזה ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-