עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מסך אבל לא לפני שאני אראה אותו במציאות, אז מישהו יודע אולי איפה אוכל לראות מסכים בתצוגה? באופיס דיפו ובאג אין את המסך הזה. LG L2000C מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את ההודעה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by G.P.S,

g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  6. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא הבא הרישום לקורסים של סמסטר ב' בעיצומו (טוב נו, הוא לקראת סופו כבר..) וכבר שמעתי הרבה דעות ואני מבולבל, האם כדאי לי להירשם ל חמשת הקורסים בתוכנית המומלצת ? האם זה לא יותר מדי ? אני יכול לבחור רק 4 (איזה?) ולהשלים אח"כ בצורה נוחה ? הקורסים הם : חדו"א 2 לינארית 2 תוכנה 1 מבנה נתונים מבוא להסתברות ואשמח אם תוכלו לסכם כל קורס בכמה מילים.. קשה\ קשה מאוד\ בדידה סטייל וכו' תודה רבה ! למען האמת זה קצת דחוף, אז בבקשה לא להתעצל ולענות. זה חשוב לי.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות חולצה של Polo מאיביי, ראיתי חולצה שמתאימה לי במחיר, יש משלוח לארץ - הכל טוב ויפה. רציתי להתחכם והלכתי לחנות בארץ שמוכרים חולצות כאלו ומדדתי- ראיתי שאני L והלכתי שמח וטוב לב הביתה. רק שחזרתי הביתה ראיתי שזו לא בדיוק אותה חולצה - התוית שונה ויש עוד כמה דבירם קטנים שונים - זה לא עניין המקוריות מאחר וזה מ-TRS ואני מאמין שזה מקורי כמו שהוא טוען. סביר להניח שזו "גרסא" אמריקאית לחולצה ומה שיש אצלנו כנראה זו אירופאית ופה גם מתחילה בעיית המידות. בארץ אני L אבל מי אומר שאני גם שם L? אני יודע שיש חלק מהדגמים האמריקאים שמותאמים לקהל שם = גדול/רחב יותר. המוכר אומר שאכן יש מקרים בהם צריך מידה פחות (ז"א ששם אני M) אבל מן הסתם הוא לא יכול להגיד לי במפורש כי הוא לא יודע …

• 19 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by alexpir,

אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Green,

איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by e.s,

איך אני יכול לפתוח אתר. זאת אומרת יש לי כבר את כל הדפים מוכנים עם כל הקישורים רק מה- אני לא יודע משיגים לו כתובת אינטרנט וגם אני לא יודע איך נותנים לאתר שלי את הכתובת הזאת ובקיצור אני לא יודע להעלות אותו לרשת. תודה!!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. שלום! ביוני השנה ככל הנראה אני טס לארצות הברית(עם ההורים). יש כבר תכנון איפה לטייל. 3 ימים מהטיול יהיו באורלנדו. רציתי לשאול אתכם, איפה כדאי ליהיות באורלנדו, יש שם המון פארקים, וצריך לבחור איפה ליהיות. אז מה מומלץ שם? זה נסגר, עכשיו איפה כדאי ליהיות בוושינגטון ובניו יורק. יש הצעות? אריאל

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by Ghtm,

שלום. אם אתם רוצים להגיע לנקודה אז דלגו על הסיפור כי זה אולי קצת חופר. ביום שישי האחרון (7.7) הייתה לאחותי בת-מצוה, בגינה אצלנו בבית. הגינה היא של כל הבניין (5 דירות) , גינה דיי גדולה, את הגינה מקיפים בניינים מכל הכיוונים. באחד הבניינים מסביב יש איזה אדם אחד, בשנות הארבעים, שכבר פעמיים-שלוש התווכח עם אבא שלי. פעם זה היה כי כיסחנו את הדשא בחמש אחה"צ, פעם כי דפקנו עמודים לאדמה (עשינו גדר..) גם בשעות אחה"צ המאוחרות... באירוע היו קרוב ל90 איש, ועשינו הפעלה עם דרבוקות. בשיא האירוע, התחילו לעוף על אורחים ביצים מהבניין של האדם (ופגעו...). בן-דוד של אבא שלי ראה והעיד שהן עפו מהחלון של האיש הספציפי הזה, וחבר שלי שהיה באירוע ראה את אישתו יוצאת לגינה שלהם ומסתכלת על האירוע משם. הזמנ…

• 96 תגובות
    • 15.9k צפיות
  15. Started by אלימלך אגוז,

[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. לפני כשבוע לערך הבנתי שכרטיס הרשת האלחוטי של הנייד שלי הוא תקול, היות והוא בקושי קלט רשתות בסביבה שלי ובקושי את הרשת האלחוטית שלי. לכך קדמו בעיות של ניתוקים ובעיות תפקוד תחת לינוקס כמעט מהיום שקניתי את הכרטיס ולא יחסתי להן חשיבות רבה, כי חשבתי שמדובר בכרטיס "הרחבה" שמעולם לא יתפקד כמו כ. רשת אלחוטי מובנה של הנייד או PCI של מחשב שולחני. (במאמר מוסגר, אציין כי כשקניתי את הכרטיס מבאג האריזה הייתה פתוחה והכרטיס נראה היה משומש והיה ממנו רעש כאילו משהו רופף בפנים - אולם סירבו להחליף לי אותו בבאג, למרות שבקושי עברו 48 שעות מהקניה בטענה שאם אני רוצה שירות זה רק פיקוק והם למעשה לא אחראים על כלום. בשל התגובה הזאת, ובשל היותי סקפטי לא ניסיתי אפילו להחליף את הכרטיס מול פיקוק, וחשבת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Shmoolik,

למשל אני יודע שבבזק זה *43 לפני השיחה. רציתי לדעת איך זה באורנג' , סלקום , פלאפון .. תודה.

• 14 תגובות
    • 24.4k צפיות
  18. Started by yigael_o,

"http://news.cnet.com/8301-1001_3-10209580-92.html"

19. עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!

22. Started by Born2Kill,

קיבלתי פרופיל 72 כבר ממזמן.... 2 שאלות: *איפה אני יכול לבדוק על מה הורידו לי פרופיל ואיך אני עושה את זה? *האם אני יכול ללכת ליחידת צלפים?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by D.r Bit,

שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.