עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Omerole,

איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. Started by sir f,

היום גיליתי שאומרים פוזמקאות ציפיתי לפוזמקים או פוזמקיים או משהו כזה, אבל בהחלט לא לפוזמקאות!! מטרת הדיון-לוודא זאת ולחלוק עמכם את המידע המרגש הזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by darkman,

הטלפון הישן והטוב של panasonic הלך לעולמו אחרי 5 שנים של שירות מצוין אני מחפש לקנות בסכום של 300-400 שקל גג טלפון אלחוטי חובה:שיחה מזוהה וכמובן אלחוטי וכמה שיותר קליטה (בית של שתי קומות) שיהיה מקשים נוחים ללחיצה ומוארים ושיהיה מסך מואר ולא פיצי (הורים...) רצוי רק panasonic ראיתי כמה טלפונים נחמדים אם מישהו מכיר מניסיון בבקשה להגיב http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1496902 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1505694

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by New-Old User,

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Kurt,

חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by ag43,

אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום לכולם: היום, כאשר הייתי במרכזיית המפרץ, במטרה לעלות על קו 23, לפני שהאוטובוס הגיע, צילמתי מספר מנורות. לפתע הגיח מאבטח, ואמר לי שאסור לי לצלם פה "מסיבות ביטחוניות", ואף הרחיק לכת וביקש ממני למחוק את כל מה שצילמתי + להציג לו את תעודת הזהות שלי. כאשר התווכחתי איתו בנוגע לעובדה שמדובר פה במרחב ציבורי, וכי דרישתו איננה מעוגנת בחוק, ושאני לא עובר על שום חוק, הוא אמר לי שאסור באופן כללי לצלם בתחנות אוטובוסים ובתחנות רכבת, חזר על דרישותי, לבסוף הצלחתי לשכנע אותו לעזוב אותי. המשכתי לצלם מנורות נוספות אשר לא הספקתי לצלם לפני שהמאבטח הגיע, ואז לאחר שאני מסיים, אני רואה את המאבטח, חולף מעלי מבלי לפנות אלי, וניגש אל מישהו אחר שנראי לי כמו מאבטח אחר, ככל הנראה להלשין עלי לגבי זה …

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by coben,

יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by blabla2002,

http://www.funny.co.il/flash/fuck.html

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Access Denied,

יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

שלום אני צריך להשכיר רכב ל5 ימים משפחתית 5 מקומות. בסריקה מהירה באינטרנט הכי זול מצאתי שברולט "אבאו ביג" ב930 שקל ל5 ימים.. מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by avigdo,

האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  18. איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shuy,

זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//998363 that sucks!

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by ori14,

בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/

22. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by stone cold,

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hitman123,

איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך קוראים לסרט הזה שפצצת אטום מחריבה את ארה"ב כמו היום היום האחרון משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים