עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לדעת ממתי עד מתי חופשת פסח {אני מתכוון בתאריכים}. בתודה מראש, יאיר

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by The Grey Matter,

כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …

4. Started by SpiritKnight,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Or ei,

אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by moskitos,

שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. הנהלת מלון פארק החליטה לערוך לאורחיה גם השנה סדר פסח כהלחה. נקווה שהכול יעבור בשלום! :

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by lir@n,

כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by amd man,

שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. "הגעתי לכדור הארץ משנת 2256" כך טוען חשוד בסחר במידע פנימי בבורסה של ניו יורק; נעצר לאחר שהשקיע 800 דולר והרוויח בתוך שבועיים 350 מיליון; הציע לחוקריו: תנו לי לחזור "הביתה" ואגלה את מיקומו של בן לאדן לכתבה המלאה ב walla http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=369428 אני לא יודע אם תאמינו או לו לסיפור הזה אבל אתם חיבם להודות שזה דיי מוזר ואי אפשר להתעלם משתי הנקודות ש 1. תוך שבועיים הוא הרוויח 359,999,200 מיליון דולר $$$$ 2.אפילו החוקרים מודים שאף אחד לא הצליח למצוא תיעוד על מיקומו מלפני דצמבר 2002. ??? נ.ב ואם מישהו יגיד משהו בגלל שזה ה 1 באפריל אז אני לא חושב שזה כתבה שנועדה לעבוד על האנשים כי היו מלא כתבות כבר יותר מוזרות מזאת בלי קשר ל …

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. היום ב-5:30 אני נוסע לטיול השנתי שלי, באיזור רמת הגולן... נישן בקיבוץ בשם עין טינה אני חושב ! הטיול הוא 2 לילות 3 ימים... נתראה עוד 3 ימים ! :coolman:

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Lev-UFO-Child,

:xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by NetSpider,

Download

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by maphisto,

טוב אז לפני שהיה לי תפקיד רשמי באתר מספר האיציק שלי היה חסוי גם בהגדרות לא אפשרתי למשתמשים שאינם ברשימה שלי לשלוח אלי הודעות ,אבל מאז שאני פה ,שיניתי את זה , ומאז כל הזמן באות אלי לאיציק נשים כאלה ואחרות ומתחילות לדבר איתי ,עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה אבל ! יש לי חברה מושלמת כבר שנתיים וחצי ואין לי סיבה לדבר איתן . אז כל פעם נוצר מצב שאני צריך ל"העביר" אותם לחברים שלי שפנויים ,עכשיו ברור לי שאם וכאשר אני אהיה ללא בת זוג התופעה תעלם ,פשוט חוק מרפי. עכשיו אתם שואלים :מאיפה אתה יודע שזה בחורה ,קודם כל היא שולחת לי תמונה וגם לפי השיחה. עכשיו אני ילד בן 12 שרץ ומת לדייט אז אין לי ממה לחשוש שזה איזה "מתחזה" . מה אתם חושבים ? והאם זה קורה גם לכם ? ובכלל סיפורי איצ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Decktor,

יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. הרשויות לא יפתחו את בתי הספר!! ישששש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by boaz,

כעיקרון, אם מחר העיצומים ממשיכים, אז תתחיל שביתה כללית של המשק וגם בתי הספר ביום שלישי? או שביטלו את השביתה לבתי הספר וממשיכים רק עם שביתה של רשויות מקומיות\משרד הפנים\וכו וכ'ו תוווודה

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Jack_g,

חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by manbot,

can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by WarMachine,

קבלו את הגרסא החדשה לנובים שכולנו אוהבים...(אולי ישן אז אל תאשימו) http://www.starterupsteve.com/swf/stfunoob.html

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by Cranchh,

טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים