כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני צריך הגדרות GPRS של נוקיה 6230I באורנג' ! הם טוענים שבגלל שלא קניתי את זה מהם אז ההגדרות לא מגיעות !!! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ :lol: :lol: :lol:
-
צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…
-
- 73 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
Posting And You למען קהילה טובה יותר .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, יצאה לי כותרת קצת ארוכה, אבל העניין די פשוט - לאחר בטא שיצאה מקודם, אדובי מוציאה עדכון הן לפרמייר פרו, הן לאפטר אפקטס והן למדיה אנקודר שיאפשר האצת יצוא הווידיאו תוך שימוש בכרטיסים גרפיים, משתי החברות עם כל המשתמע מזה. גם ישנה תמיכה בפורמט של אפל. כל זה דווח כבר בשלב הבטא ע"י @urib. אז עכשיו, זה רישמי וניתן לשימוש. https://www.theverge.com/platform/amp/2020/5/18/21262371/adobe-premiere-pro-gpu-hardware-acceleration-support-video-encoding כמובן שהכרטיסים החדשים של נווידיה יטיסו את העניין בצורה מפעימה . לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זהו עברנו גם את הבגרות במחשבים ועכשיו נשאר רק תנ"ך (י"א) ביום רביעי בהצלחה לכולם
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/system-builder-marathon,2052.html עלק מחשב בינוני אני בעצמי בכיף לא הייתי מיתנגד לאחד כזה .
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השבוע הייתי פעמיים ראשונות (ואחרונות) בחיים שלי במרכזי הערכה. לא שיש לי סיבה לפקפק בהחלטה שבוודאי מבוססת על מחקר כלשהו של אנשים הרבה יותר חכמים ממני למה לא לעשות ריאיון עבודה למי שמתאים לפי הקורות חיים שלו ולבדוק שהוא מתאים לתפקיד. אבל אני מתקשה להבין את הסיפור שהולך שם. אז הייתי השבוע בסלקום (שירות לקוחות\תמיכה טכנית\*הכנס כאן תפקיד מעורר גועל*) והיום בנטוויז'ן (תמיכה טכנית עם תעודת שקר כלשהי). בקיצור פעם ראשונה שלי במרכז הערכה (לפני זה הייתי עצמאי ואז הייתי מנהל במלון לאיזה שנה) אני מגיע אל סלקום בבניין הסיטי סנטר בחיפה, קבעו איתי לשעה 12 ואני מניסיוני בריאיונות עבודה מגיע ב11:50. אחרי שמצאתי במבוך המסדרונות את הסליק הסודי שבו מתחבא המאבטח הבנוי לתלפיות (שבגיל של סבא של…
-
- 96 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ג'ימייל עכשיו מספק שירות של 50 SMSים חינם דרך המייל (ותוספת של 5 הודעות עבור כל הודעה שנשלחת חזרה בתשלום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3821478,00.html מישהו מכיר דרך טובה\נוחה יותר לעשות זאת דרך המחשב ובחינם? (ולא ICQ).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אאוץ'. לא ממליץ לאף אחד לנסות עם הגולף שלו.. http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1049461
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזור חיפה והקריות וכאלה או שרק במרכז הארץ? רוצה לראות אוואטר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רעידת אדמה רביעית בתוך שבועיים בשעה 9:38 הורגש הרעש באזור ירושלים. העוצמה - 4 בסולם ריכטר, המוקד - ים המלח. בפעם הרביעית בשבועיים האחרונים הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים, שחשו את האדמה רועדת: "זה לקח חמש-שש שניות. פתאום אתה קולט שהכל זז" בפעם הרביעית בשבועיים - שוב האדמה רעדה: בשעה 9:38 שוב הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים - כולן מאזור ירושלים - שדיווחו כי חשו את האדמה זעה. רמי הופששטר, ראש המכון הגיאופיזי, אישר כי אכן, מדובר ברעש אדמה, שעוצמתו 4 בסולם ריכטר. המוקד היה גם הפעם בים המלח. אביעד, שעובד בפארק ההיי-טק שבשכונת הר חוצבים, חש היטב בתזוזה: "חוויתי כבר את הרעידות הללו בתקופה האחרונה, זה היה בערך באותה עוצמה. זו כבר שגרה, זה אפילו נחמד. הבניין כולו זז". עודד אייל ממעל…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cPi5tU5iFr8 מה, אם בחורה חוטפת שם זה שווה לבעיטה בביצים?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי באתר הבא: www.free1.co.il מה אתם חושבים עליו לשדרוג פלאפון? זה מכרז..המחירים שם ממש זולים,אתם חושבים שיש משהו חשוד פה?או סתם מכרז רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-