עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560207,00.html מסתבר שלא גיליתי ת'מריקה (-;

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by MasterDK,

אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by PeaceWarrior,

90% מהשירים הם שירים שמחים וטובים האחרים פחות שמחים אבל גם מאוד טובים. אשמח לתגובות 1. ('השרוף (חיים צ'ינוביץ - הבל החן שקר היופי (3:14) 2. OFER NISIM - 14-Summer night city (7:26) 3. מאיה רוטמן - גשם כבד עומד ליפול (3:38) 4. שלום חנוך - אזניים לטלפון (3:47) 5. AssaFrishman & The Pioneers - UNasrallah - Hasan Ya Metuntan (3:00) 6. אסף פרישמן והחלוצים - שיר השנה (3:24) 7. אתניקס - תותים (remix) (4:19) 8. משינה - אחכה לך בשדות (3:53) 9. משינה - המשפט (2:32) 10. יציאת חרום - אלימות (4:53) 11. Bon Jovi - Say It Isn't So (3:33) 12. כלא 6 - דרך המלך (3:40) 13. שבק ס - נופל וקם (3:56) 14. שלום חנוך - הולך נגד הרוח (4:41) 15. שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב (4:35) 16. הדג נחש -…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Aviko,

לא מצליח לעלות תמונה אעלה בקרוב

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by kill_b7,

היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

קניתיאלפסק APC ES525 אבלהואלאסוחבאתהמחשבשלי COOLMASTER 460W RC-631 I5 GTX275 1TB איזהאלפסקמאלהיוכללסחוב מחשבכזה?? ИБП APC Baсk-UPS CS 650VA ИБП APC Baсk-UPS ES 525VA ИБП APC Baсk-UPS HS 500VA EATON 400 EATON NV USB Mustek UPS: MUSTEK PowеrMust 530 Plus Surgе Protесt + AVR (500VA) UPS: MUSTEK PowеrMust 637 Plus Surgе Protесt + AVR (625VA) UPS: PowеrMust 400 USB (400VA) AVR 162V-268V UPS: PowеrMust 600 USB (600VA) AVR 162V-268Vעדכמהמסוכןלעבודבליאלפסק?החשמלבביתשלימדיפעםקופץאונופל

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by cleric,

אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by רועיקוש,

כמה קנס קיבל חיים רמון במשפט?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים