כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהוא יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב מאוד מאוד באזור תל אביב רמת גן שיעביר אותי טסט כמה שיותר מהר ובפחות כסף תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום פורום טוב מאוד לכל הנושא של חומרה וכל הנושא הזה. רציתי לשאול למה אין פה פורום מסחר/ מכירות שונות ? והפורום גם איטי או שזה רק אצלי? מקווה להנות !
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חח יחסית דיי מושקע ומאוד מזכיר ת'מקורי..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
משהוא זוכר אך קוראים למשחק הזה שצריכים לבנות לונה פארק משחק די ישן אבל אהבתי אותו
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ניתקלתי באתר הזה וראיתי שם כמה דברים מעניינים http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelId=47629 מומלץ לכל מי שיש לו בעיה עם חנות מסויימת (ניתן לכתוב לאתר) וכל מי שלא רוצה שיעבדו עליו (זכויות שלנו כקונים).
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש אתרים שיש בהם צילצולי mp3 לפלאפון themes וולפייפרים משחקים ועוד... עשיתי חיפוש בגוגל מצאתי כמה אבל אולי אתם מכירים מומלצים כל שהם... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-