עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שמואלל,

שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.

2. אהלן חברים, חבר משפחה קנה בחו"ל לבקשתי תנור חימום חשמלי שאין להשיג בארץ . עלות המוצר הוא 800 דולר . משקלו 45 ק"ג . השאלה שלי האם הוא יצטרך לשלם מכס או לא ? שמעתי שישנה אפשרות להגדיר את המוצר כ"מתנה" בצורה חד פעמית ואז לא יחול עליו תשלום מכס . האם זה הנכון? ואם לא איך ניתן לדעת כמה אצטרך לשלם ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by nore0,

http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by ac1240,

רציתי לדעת איזה יום גיוס זה ב 18 למאי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

7. קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  11. כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by quepasa,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול האם יש לסוג הכבל (לא איזה מחבר יש לו בסוף אלה מיאזה חברה הוא יוצר איזה חומרים וכו' )יש השפעה על ביצועי המחשב צריכת חשמל וכו' והאם יש חברה או סוגי כבלים ממלצים יותר בתודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by Idad-D,

שלום לכולם, האם אני יכול להגדיר בפייסבוק שכל תגובה שלי גם בקירות של חברים תופיע בדף הפרופיל שלי, או לפחות רק ירשם שהגבתי לחבר מסויים? דיי דחוף.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by deelad,

רכשתי אתמול כרטיס מסך של asus 7800gtx ב900 שקל מאתר, היום אני רואה שהמחיר שלו קפץ ל4000 שקל. אני רוצה לדעת אם זכותי לפי חוק לקבל במחיר שהיה נקוב אתמול תודה.

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. היי אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12") גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו) חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  23. נוצר לכם מצב שמשקפיים מחליקים ולא מחזיקים היטב על אוזניכם? אצלי זה בעיה במיוחד בקיץ בזמן התעמלות פיזית ואני מחפש פתרון. אני מאמין שסוג של מסגרת היא נקודה חשובה מאוד. יש לי מסגרת שעשויה מפלסטיק והיא מחליקה אחרי שנוצרת קצת זיעה ואני מחפש פתרון. האם יש פתרון למישהו או שעליי לחשוב על רכישת מסגרת חדשה? האם מסגרת שעשויה ממתכת יותר טובה מבחינת אחיזה מאשר מפלסטיק? חשבתי שיש חוטים שניתן לצרף לקצה של מסגרת מכל צד ולקשור ככה שמשקפיים לא יפלו. משהו כמו זה אבל למשקפיים ויותר דק:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by targil13,

איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון? בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... לפני כחודש + התחלתי ממש לאהוב ללכת ולשחק סנוקר עם חבר...כל שבוע אנחנו פעמיים הולכים לסנור ל 4 שעות טובות של משחק... המועדון יפה ואוירה מעולה אנשים רציניים ולא ילדים קטנים...עכשיו שזה הפך להרגל ואני באמת נהנה חשבתי לי למה לא לקנות מקל סנוקר מתברג...שאלתי את מנהל המועדון בקשר לסוגי מקלות והוא אמר לי שזה נע בין 400שח ויכול להגיע לכמה אלפים...עכשיו בתור אחד שחובב את זה נראה לי הגזמה לזרוק על מקל 400שח אפילו...חיפשתי בזאפ וראיתי דווקה הרבה במאתיים שח ויש אפילו פחות...השאלה מה ההבדל והאם בתור מתחיל זה ממש ישנה לי בהתחלה? סך הכל רוצה מקל משלי שרק אני ישתמש בו ויתרגל אליו.... למישהו יש דעה בנושא? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים