עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav12,

סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by b-or,

אחד הגדולים! http://youtube.com/watch?v=aesiaE2uK4Y :lol: :lol: עריכה- קבלו כמה כבר יש http://www.youtube.com/results?search=%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9F

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by New-Old User,

אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/8/842277 -אל תשכחו לשים את הפתק 'דם' בקלפי

6. Started by no43189,

יש רק 17 פרקים בעונה החמישית של זהות בדויה ..................... איזה עצבים!איתם!!!!!!!...............!!#$^ ודרך אגב הפרק האחרון שווה צפיההההה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

משהו ככה: מחר היה טוב ....זה מה שנשאר...תא תא ....

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by ep-120,

http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians15.html

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by redti,

על כל תשובה תפרטו בתגובה תודה!

12. Started by musari,

מישהו פתח פה תראד על משאים עם מנוע סילון שנוסעת במהירות של מטוס עשיתי חיפוס ולא מוצא לי או שהמנוע חיפוש בפורום מעפאן.....תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by razoli,

יש למי שהוא איזה ספר מעניין בנושא או מאמר מקיף באינטרנט או הסבר מפורט כי הכתב שלי השתנה בזמן האחרון ואני רוצה להבין את המשמעות

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by tascam,

אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by gal1,

...........

19. הנה מקרה שעלה, תנו דעתם מחשב באחריות מלאה כולל ווינדוס אקספי מקורי. האחריות המקיפה הינה לשנה ואילו שאר החלקים להם ממשיכה האחריות ממשיכה כדרכה (HD MONITOR ETC) השאלה היא כזאת האם לאחר שנת האחריות ניתן / רצוי / אתי , לגבות כסף עבור העבודה נטו? ואילו על ההחלפה עצמה של החלק, משלוח וכו' לא לגבות? או האם במקרה בו נופל דיסק קשיח וכמו שידוע לכל האחריות היא ל3 שנים, לא אתי ולא צרכני לקחת סכום על חלק באחריות שלקח איתו מערכת עובדת? תנו דעתכם ואם ישנם עוד סוגיות בבקשה תוסיפו הת'רד לא נועד לירידה על חנויות / טכנאים ושאר משתמשים בפורום על דעתם האישית.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. NVIDIA Jetson Orin Nano Super הוא מחשב-על בגודל כף-יד שיאפשר למפתחים, סטודנטים ויוצרים לבנות צ'אטבוטים, סוכני AI ויישומים לרובוטים. הוא זמין לרכישה כעת וכולל GPU בארכיטקטורת Ampere ומעבד (CPU) מבוסס ARM בעל 6 ליבותלכתבה

21. Started by h_yoav,

מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. Started by ^GunX^,

שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים