עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. :cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:

3. Started by bsphere,

לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. בגלל ששבוע שעבר לא היה, אז היה רשום איפשהו באינטרנט שהשבוע יצאו שתי פרקים, או פרק כפול... אבל כלום, יש רק את פרק 17 להורדה והוא שוקל בדיוק כמו כל פרק רגיל... מישהו יודע על זה משהו? אדם

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by New-Old User,

אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Idanp,

מי היבואן הרישמי של מעבדי AMD בארץ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by redti,

על כל תשובה תפרטו בתגובה תודה!

10. Started by Henz16,

שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by nore0,

http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Dante_9,

יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?

16. Started by gal1,

...........

17. Started by --Adidas,

אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Lion,

http://www.mtbireland.com/dodge.html החוקים הם מאוד פשוטים מזיזים את הריבוע האדום ע"י לחיצה עליו ואז הזזת העכבר אסור שהריבועים הכחולים יגעו בכם אסור לגעת בקירות שיא שלי:

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום אני צריך לינק של השמיניה הפרק האחרון תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים