עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by א אוהל,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by skp333,

בזמן האחרון שאני נכנס לפורום הכתב השתנה נהיה גדול יותר מוזר מאד לעוד משיהו יש את זה ? למשל נושאים בפורום שמופיעים בדביק והודעות חדשות שאני כותב אני רואה בכתב נורמלי לרזולוציה שאני משתמש 1280X960 אבל נושאים רגילים שזה רוב הפורום אני רואה בכתב גדול ומגושם וגם אחרי שאני שולח הודעה הכתב נהיה גדול??? באתרים אחרים אין לי תבעיה רק פהה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by shacharoren,

שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by galz,

של alex guadino

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. קודם כל זה לא דיון שמתבכין על משהו לאפך עומרי אם אתה קורא את זה אז באמת כל הכבוד על החלק הזה באתר :yelclap: בכל מקרה קוראים אחרים זה לא דיון על מכירות פה אז בלי אני מוכר את זה קונה את זה בכל מקרה רציתי להמליץ פה על משהו וזה לפתוח בTradeZone חלק שמוקדש למכירת קונסולות כולל אביזרים ומשחקים וכולל משחקי מחשב אני חושב שיש באתר הזה הרבה אנשים שמתעצבנים על פירטיות ודברים בסגנון ודווקא חלק כזה יכול מאוד לעזור כי יהיה נוח יותר לקנות\למכור משומש לי יש מחשבות שלי על דברים שאני רוצה לקנות בתחום הקונסולות אבל לא רוצה לשלם את הסכומים הגבוהים למוצר חדש בארץ ואני בטוח שיש רבים אחרים שרוצים לקנות ולמכור משומש בכל מקרה זה ההמלצה שלי ואני מקווה שזה יתקבל

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by D.Man,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג FIRMWARE לDVD של חברת GRUNDIG דגם GDIVX110? לא יודע אם השאלה מתאימה לפה, פשוט לא ידעתי איפה ניתן לשאול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. אפשר המלצה למקודדים הכי טובים שהכל יפעל??

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by kill_b7,

היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

23. Started by LastForOne,

כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. :cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:

25. Started by iakovl,

רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים