כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לדוגמה: מפעל עלית בשנת 1930 (לקוח מוויקיפדיה) אני מחפש תמונות שצולמו בין השנים 1920 ועד משהו כמו 1990 תודה! אני די נואש...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כתוביות מסוג sub/idx (הכתוביות האלה שלוקחות כמה מגה ומכילים כמה שפות) ואני רוצה להמיר אותם לכתוביות טקסט srt או sub. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
סרטו של האנטי-גיבור בחליפה האדומה ממשיך להרגיש כמו להיט בהתהוות, לקראת ההשקה בפברואר 2016 בזמן שברוב האולפנים ההוליוודיים מתקשים לצאת מן ההלם שהביאה עימה הדלפת הסרטים הגדולה, נראה שבאולפני פוקס מנסים לשדר עסקים כרגיל – עם טריילר שני לסרט הקומיקס המסקרן ביותר שאמור להגיע אלינו בחורף הנוכחי. Deadpool. על אף הדיווחים המקדימים שהסרט יזכה לסיווג "סטנדרטי" של PG-13 אשר יגביל מאוד את מה שניתן להציג על המסך, הטריילר החדש מציע שלל קטעים ברוטאליים וחצופים (לפחות בגירסת ה-Red Band הבלתי מצונזרת שלו) שמצליחים לעשות צדק עם הדמות הייחודית, בדרך לסיווג R בוגר יותר. מבלי לפרט יתר על המידה, אתם מוזמנים פשוט לצפות ולהחליט האם מדובר בשינוי מרענן מכל סרטי הקומיקס שקיבלנו עד כה בשני…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/ResourcesAir/Pages/default.aspx אין לי מושג מה כל המזהמים במפה הזו, אבל בכל מזהם שבחרתי בגוש דן יש הרבה יותר זיהום מאשר בחלקים מסויימים בחיפה. האזור של חיפה ליד הקריות מזוהם, אבל האזור של הדנתיים האליטיסטים הרבה יותר נקי מגוש דן. בכלל כבר כמה שנים יש פה ריחות נוראיים בגוש דן, אז נראה לי חיפה כבר עדיפה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם זה נחשב לקצב טוב בעיניכם ? https://hwzone.co.il/main-computers/אינטל-ארבעה-מפעלי-45-ננו-מטר-עד-סוף-2008/ ברור שזה לא לינארי, ואין דין התקדמות מ - 45 ל נואמר 35 כדין מעבר מ - 10 ל - 7. בעיני, קצב יפה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. יוצא בסביבות 10:00.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ב-1 ביולי נכנס לתוקפו מס של 1% על כל עסקה בכל פלטפורמת קריפטו, שמתווסף ל-30% מס על רווחים מעסקאות אלה. כתוצאה מכך, אתרי הסחר הגדולים במדינה מדווחים על נפילה חסרת תקדים וסוחרים מביעים חששות לעתידה של תעשיית הקריפטו במדינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
-
-
המיזם הינו פלטפורמה FAST channels המציעה ערוצים מקומיים ובינלאומיים לצפייה ישירה לצד תוכן עשיר, מבוסס פרסומות. כבר היום ניתן לצפות בערוצים ליניאריים ורדיו מקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 196 צפיות
-
-
עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי להיתקל במסקר רכב שמעביר ''סיקור'' בתאילנד על רכבים ,רק כנראה שכחו להגיד לו שבאותו היום או במשך כל הסרטונים שלו לא שותים ונוהגים שברולט AVEO במו 320D צפיה מהנה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.msg3779906#msg3779906 לקרוא ולהפנים.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בעברית או באנגלית. אם אף אחד לא יודע, אז אולי מישהו מכיר אתר טוב להורדות תירגומים לסרטים מהסוג הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-