עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה למשיבים (השאלה היא איך זה נקרא ביוונית...)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. שלום, כרגע אני בכיתה י"ב אז אני עושה פרוייקט על חברת פורשה, ואני רוצה להמשיך 5 יח"ל ולא 3 יח"ל. אז פה הבעיה שכנראה אני לא יכול להמשיך למרות שאני רוצה כי בחברת פורשה האומנם יש אנשים מבינים בתחום מאוד ועם תארים וכו'... הבעיה שאין להם זמן להתעסק בפרוייקט שלי ורק מי שיכול לענות לי הוא סוכן מכירות פשוט שאין לו שום תואר ואינו בקיע בחברת פורשה בצורה יוצאת מן הכלל. כבר התחלתי את העבודה לפני חודש ו... והשאלה היא האם עדיף לי להמשיך 3 יח"ל עם סוכן המכירות שפחות או יותר ייתן לי פרטים או לעזוב את החברה בכלל לפרוש לחברה אחרת שאכן תיתן לי מענה לכל הקטע של ה-5 יח"ל (יש בעיה של זמן, אני אצטרך לבחור חברה אחרת בשיא המהירות ובזמן לחוץ)?. אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום אנשים אני צריך עבודה עיונית לספורט לא משנה איזה סוג ספורט. תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by AdamS,

ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Fede,

קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by tombcatz,

בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שלום אם אחרי שנרשמתי למועד ב' באנגלית או מתמטיקה ואני לא ניגש בכלל למועד ב' ולא מודיע על זה הציון הראשון נשאר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by TheWave,

אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by MasterDK,

http://mshiltonj.com/software_wars/current/

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  18. עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by snowboy,

מחפש טלויזיה 32" פלזמה עד 6K אם אפשר עם הסבר על למה דווקא זאת.... תודה

20. Started by שוקו,

מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by shuy,

חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=dinzpXsuwyI ;D

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים