עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]

3. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

7. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. : אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. מה עוד אפשר עוד לעשות עם מחשב, גאוני לא??? Take a look: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1012270 תגיבו....

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by idofr,

שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by IlanF,

צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by yonatanR,

מישהו יודע מה המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. קבלו את מקלדת ה Razr עם תמיכה ב Zune של מיקרוסופוט אני חייב לציין שאחרי כל המוצרים הנלווים שראיתי לנגננים (בעיקר ל ipod ), זהו היפה ביותר אפשר לראות בתמונה גם את העכבר המשותף להם בצד ימין

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. http://www.toto.org.il/ShowLineTicket.asp?orderid=3405142&uid=59112 שרומא תתפוצץ

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by redti,

על כל תשובה תפרטו בתגובה תודה!

23. Started by WhiteHaze,

יש לו גם Podcasts: http://www.stevepavlina.com/audio/

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by gal1,

יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים