כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ניראה לי שזה הפורום המתאים... ??? יש לי כמה אפשרויות לקנית פלאפונים. איזה הכי כדאי? האופציות שחשובות לי. -צילום באיכות מעולה -אפשרות לשמיעת שירים MP3 -איכות סאונד טובה האפשרויות שלי הן: sony ericsson K750I sony ericssom K700I (ביניהם אני הכי מתלבט.. מה ההבדלים ביניהם בצילום,מוזיקה ועוד... motorola v3 זהו... ביניהם אני מתלבט... יש לי אפשרויות לעוד פלאפונים אבל אני לא אוהב אותם.. תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה! יש לי עבודה באנגלית על English Short Stories of The 20th Century וקיבלתי את הסיפורים הבאים: The Lion Skin By Maugham William Somerset ואת ה- The Basement Room By Graham Greene, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה מהסיפורים יותר קל לעשות עליהם PLOT. אם יש לכם כבר מכון אתם יכולים להביא לי אותו?? כי כבר אין לי זמן לעשות אותו. מצאתי ביוגרפיה של שני הסופרים אבל לא מצאתי חומר על הספרות במאה ה-20(התפתחות וכו') אני מבקש את עזרתכם...בבקשה כי התאריך הגשה מגיע ליום רביעי... Maugham William Somerset Graham Greene תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לשירי טרנס עם גיטרות,הרבה רעש קיצור=) רצוי שירים ספציפיים או אלבומים מומלצים תודה..
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי
-
הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אל תגידו לי ערוץ 24....
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הם סוקרים שם את הזן media center פשוט מדהים מי שפספס יכול לקרוא את הסקירה פה: http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/4026501.stm
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני אישית עושה 5 יחידות את כולם עכשיו :'( כנראה שאני אסיים את המבחן בשמונה
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
-
-
תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-