כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
טוב,סליחה לא ידעתי שאסור לדבר פה על בעיות עם אתרים. --נמחק--
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
-
קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
-
-
טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי איזה מכשיר בבית שקיבלתי עם המשקל באלקטרוני הוא עובד ככה אתה מגדיר גובה/מין/משקל שם את האגודלים עליו בנק' מסויימות הוא מחשב את אחוזי השומן לי זה הראה 20 אחוז זה בסדר? נראה לי קצת הרבה.. מה דעתכם על כל החרא הזה? http://www.israelbody.org/store/prodinfo.asp?prod=214 זה עוזר או שדופק את הגוף? הבן אדם הזה לדעתם זאת עבודה נטו בחדר כושר או שמלא חומרים מגעילים? http://www.israelbody.org/
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-