עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?

4. שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by DarkMoh,

נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח רון

לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.

9. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

אם אני מוגש על 60 ובבגרות אני מקבל 90 - שיש הפרש של 30 נקודות אז מתחשבים יותר ב-90 (יותר אחוזים לציון 90)? יצא חוק כזה לא?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. Started by tom123,

באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by r0ckY,

שלום, מה דעתכם על החנות? איך שירות שלהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xtract1,

חבר שלי רוצה לקנות משם מחשב..וההורים שלו עושים לו קצת בעיות כי הם חושבים שזו חנות לא בטוחה וכו' בגלל שהיא לא ברשת.. אז אם בכלל אפשר וזה לא עובר על חוקי הפורום,אתה יכולים לתת מילות חיזוק לחנות? ושוב אני מקווה שזה חוקי..אם לא סליחה ושהנושא ינעל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

לפני משהו כמו חודש קניתי את הטלוזיה שיש לי עכשיו A450 32" של סמסונג ואני נהנה מכל רגע, ומצאתי פיקסל שרוף, התקשרתי לשירות, הגיע טכנאי וראה בשידורים של HOT שיש פסים שעוברים על התמונה, מהר מאוד בלי לחשוב פעמיים ניתק את הטלוויזיה מהחשמל ופשוט תלש את הפין השלישי התחתון של הכבל. אם קודם הכבל היה נראה ככה: אז עכשיו זה נראה ככה: ואיפה שהיה הפין השלישי יש חור. ישר הוא החזיר את הכבל לחשמל הדליק את הטלוויזיה ואמר "יש שיפור אבל לא מספיק", כל זה שבכלל הוא הוזמן לבדוק את הפיקסל השרוף [כאילו שיש משהו לבדוק בפיקסל שרוף :\ ]. בכל מקרה, האם זה שהטלוויזיה מחוברת ככה זה יכול להזיק לה, לי או למשהו אחר?

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by amd@ati,

הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ראיתי עכשיו גיא פינס והיה שם קטע על התצוגת אופנה של קסטרו מן והם פגשו שם את טייאסטו ואישתו לעתיד... השאלה שלי היא מה הוא עושה בארץ?הכוונה הוא הולך להופיע איפהשהו? ועוד משהו ייש למישהו מושג איפה אפשר "להתקל" בו? איתן *אני יודע שהכותרת נשמעת הזויה.....

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by kaki356,

חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים