כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים. אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך. פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי. במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות: 1. מדריך כושר קרבי 2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס 3. חובש 4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב 5. מערך הנהיגה הכבד 6. שירות בחיל האוויר והחלל 7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל 8. המערך הטכני בחיל החימוש 9. מפקד כיתת טירו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מתכון להתחיל קורס mcse עוד חודשיים האם הקורס דורש הרבה השקעה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני בכיתה יא' והחלטתי לעשות פסיכומטרי.. הגעתי למסקנה הזאת אחרי חשיבה והבנה שהבית ספר כבר לא מאתגר אותי בכלל (סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה י' כבר). עכשיו השאלה היא איזה קורס הוא הכי טוב? של איזה חברה? רק קורסים שנמצאים באזור רחובות (עדיף בתוך רחובות אם יש). ועוד שאלה קצת כללית.. נראה לכם שזה מוקדם מדי לעשות פסיכומטרי? או שאין אם זה בעיה?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לטוס לקנדה בזמן הקרוב ואני אקח איתי את הסלולרי והמחשב הנייד. כמובן שאני אצטרך להטעין אותם. למיטב הבנתי השקעי חשמל שם שונים מאלו שיש לנו בארץ. איזה שקעים יש להם? איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש כאלו? (אם מישהו יוכל להביא תמונה זה מאוד יקל עליי).
-
- 4 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש ישראכרט דירקט צעיר, האם אני יכול לקנות איתו באינטרנט? ובכול התמונות של מספר כרטיס אשראי יש איזה 12 מספרים ואצלי מאחורה יש רק 7 ספרות. ואם אני יכול האם אני יכול לקנות משהו מעל 400 ש"ח? יש לי את הכסף בבנק אבל גם אם אני רוצה למשוך כסף אז זה נותן לי למשוך רק 400 ש"ח ביממה.
-
- 3 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב,אז כמו שניתן להסיק מהכותרת,אני רוצה להרשם לאיביי. וכמו שניתן להסיק מהכותרת אני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי. מה אפשר לעשות? בעיקרון אני מוניין לקנות\למכור בEBAY,פתחתי חשבון ב PAYPAL(ללא הכנסת כרטיס אשראי כמובן) והכל,אבל לאיביי אני לא מצליח לעשות registration בלי כרטיס. מה אתם עושים? או שלכולם פה יש כרטיס אשראי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי 2 מוצרים מארה"ב, היום קיבלתי מכתב מהדואר ובו כתוב שהחבילה הגיעה ושאני צריך לשחרר אותה. במכתב לא כתוב המחיר שצריך לשלם למכס, אבל כן כתוב להביא חשבונית שבה מצויין ערך הטובין מתי שאני מגיע לשחרר את החבילה. האם אני כן צריך לשלם מכס? (שווי החבילה 97$)
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-