עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by dudula,

אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לינק לסדרה השמיניה הפרק האחרון

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by emil57,

אהלן אנשים..! מישו יודע איפה נמצא מועדון ה'אייב' בת"א? שמעתי זה ברחוב המסגר לא? תנו דרכי הגעה למקום.. תודה..!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. בגדול אני הולך להיות במזרח בגבוה כנראה של עג 5000 מטר

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. יש למישהו את ההקלטה הזאת? או מקום להוריד את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tommy,

לא ידעתי בדיוק איפה לשאול והגעתי למסקנה שזה המקום... אני רוצה לעלות פרוייקט וצריך תמונה של WCPUID ואני לא יודע איך לעשות שזה יקח רק את התמונה של החלון שלו ולא את כל הדסקטופ מישהו יכול לעזור לי? *****הסתדרתי*****

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. Started by yarl,

וכמובן את הלאפטופ איך מנקים והאם יש חומרים מטליות או.....?? אבל הכי חשוב המסך

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  10. Started by nuctornal wisdom,

http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס

11. Started by omri_ro,

ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אני מצאתי כמה דילים טובים על מצלמות MINI DV. כמה אני אצטרך לשלם למדינה על מצלמה בשווי 150 דולר מארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by tal,

למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lo_toda,

יש בספר של סיבוכיות רדוקציה ל ATM למשהו זה מצלצל ....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, עשיתי סקירה על אייפון בהשוואה לאנדרואיד ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. כבר יותר משבוע , שכל יום אני רואה ארבע חמש הודעות ב bulk mail שלי ב yahoo כולם עם וירוסים , w.beagle 32 כנראה שמישהו ששולח אלי דוא"ל נדבר והוא מנסה להדביק אותי מישהו יודע מתי זה הולל להגמר

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by PCguy,

האם DELL רכשה את חב' LEXMARK? משהו יודע? ואני יודע שזה לא האשכול המתאים פשט אין אשכול תואם לשאלה אז.....סורי מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by scorpion,

יש ל3dfx אתר? טוב נו עכשיו כבר לא.......

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  21. http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=84.95.247.20&port=6887 אפשר לבקש בקשות לשירים בצ'אט =] האזנה נעימה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.