עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום, היום הוצאתי ת"ז [סוף סוף] ומה שנישאר לי זה להוציא כרטיס עובד. עכשיו הבנתי שכרטיס עובד זה מגיל 16 אבל יהיה לי 16 רק באוקטובור [חודשים מעכשיו]. האם אני עדיין יכול להוציא כרטיס עובד? כשבאתי הם נתנו לי טופס שאני כשיר לעבודה [הרופא החתים הכול בסדר אבל אני הולך לשם רק ביום רביעי]. אז אמורה להיות בעיה או שלא? אה עוד שאלה,האם אני יכול ליפתוח חשבון צעיר בבנק? [להפקיד תכסף כי ממש לא בא לי להפקיד בחשבון של אמא שלי]. אה ויש איזשהו עמלה או\ו מס כשאני מפקיד\מושך או משהו אחר שהמדינה הזאת יכול להמציא? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by תינוק22,

שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by Avi Levin,

אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם ! רציתי לשאול ולהתייעץ איתכם לגבי משהו.. אשמח אם תוכלו לעזור. אני מעוניין ללמוד בחו"ל, אני עוד לא סגור איפה.. אני אכתוב את הפרטים העיקריים לגבי ובכן, בגרות מלאה יש לי, אנגלית אני יודע ברמה סבירה בהחלט. נולדתי בבולגריה ויש לי אזרחות בולגרית. כמו כן יש לי גם אזרחות ישראלית. ממקרות מידע שראיתי ומאנשים שסיפרו לי, הלימודים בבריטניה מאד יקרים, חשבתי על לילמוד שם.. אבל האירו את עיני בקשר לגרמניה.. לא עלה בדעתי שיש כל כך הרבה מקומות שבהם מלמדים שם בשפה האנגלית.. בקשר לגרמניה, בדקתי באתר אחד שהביאו לי וראיתי שיש מקומות בהם לא משלמים כלום ! Tuition fees - None ובחלק נכבד מאותם מקומות ישנה אפשרות ללימודים באנגלית מלאה ובחלק באנגלית + גרמנית, עובדה זו משמחת אותי.. להלן שאל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by dor_g,

שלום חשבתי להתחיל וללמוד במכללת HackerU הם מבטיחים עבודה לאחר סיום הקורס מישהו שמע עליהם? הם טובים? אשמח לחוות דעת. תודה!

• 5 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. Started by *NightMare,

המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by DarkRise,

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by ABL,

קניתי לאחרונה מחשב ומהרגע שהוא הגיע אלי היו לי מסכים כחולים ותקיעות במשחקים ואפילו בויסטה אחרי שבוע של ניסיון להחליף את הוינדוס ב64 ו32 וכדומה נשארה הבעיה והבאתי את המחשב לחנות ואמרתי להם את הבעיה הם כמובן האשימו אותי שלא התקנתי דרייברים נכון וחרטות כאלה (ואני מעולה במחשבים). אחרי שבדקו שמו לי ויסטה מקורי שלהם וכל הדרייברים וטענו שהכל תקין. שמחתי שהתקינו וינדוס בחינם ולקחתי את המחשב אלי. אחרי ששמתי כמה משחקים שמתי לב שאין מסכים כחולים יש רק תקיעות וגם בוינדוס בעבודה רגילה. לי ממש נמאס ואמרתי להם תחזירו לי את הכסף ותקחו את המחשב אליכם זה לא הגיוני מה שהולך. הם טוענים שלא מחזירים אלא מתקנים! ושאם אני רוצה להחזיר %20 מגיעים להם כי השתמשתי במחשב! האם זה הגיוני?! אנא עזרו לי!…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by שמואלל,

תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by Vlad3,

ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by kfirbep,

אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

17. Started by the kooks,

שלום, יש לי אפשרות ללכת לתותחנים,שירון,סטלים,נ"מ חילוץ והצלה וכל זה באיזה חיילות אין מילואים בעתיד? כי אני רק רוצה לסיים אם הצבא או לפני שכבר התחלתי

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by Bebush,

מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישעמו חבר הביא שם של חדר וסרבר אבל אני לא יודע בדיוק מה השם אני יודע שהשם של הסרבר זה EFNET אבל אני לא מוצא בשום מקום. [אה והשם של החדר זה Xtreme-Share].

22. כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אני מתכוון לעשות משלוח צנוע מארה"ב בדואר אוויר. המחיר כולל משלוח להערכתי יהיה בסביבות 150-170 דולר, לא מעבר לזה. הייתי רוצה לדעת מאיזה מחיר יש מכס עמלה ושאר הדברים בסגנון, ועל כמה אחוז הם עומדים. תודה (:

• 14 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by davidreznic,

1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. האלן חברה, אני שוקל להזמין מEBAY כמות מסויימת של חולצות חדשות. כרגע מדובר על כמות של 25 חולצות. סה"כ החבילה + המשלוח עולים 380$. המשלוח הוא רגיל ולא UPS ומגיע תוך שבועיים. לבעיה שלי: אני מעוניין לדעת מהו התהליך של המשלוח, דרך איזה גורמים הוא עובר עד שהוא מגיע לידיים שלי? מה הסיכויים שיגבו ממני תשלום במכס? אם כן אז כמה? ואיך אפשר לעקוף את התשלומים האילה (: אני רוצה לדעת כמה שיותר! תודה רבה מראש! סופ"ש נעים 8)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.