עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי לכולם , אני מקווה שזה מתאים לכאן... אשמח לדעת אם יש כאן עוסק פטור שפתח חשבון מפתח עסקי בחנות של גוגל כבר פעמיים מנסה , מספק להם תעודת עוסק פטור ממע"מ , מספר DUNS הכל! , אבל כל פעם אחרי כמה שעות הם פשוט "מגבילים" את החשבון ואז שאתה מערער הם דוחים את הערעור ואומרים לך שאין מה לעשות עם החשבון הזה ומה שיותר מעצבן מלבזבז כל הזמן 25$ זה לא להבין מה הם רוצים!. אז אם יש כאן מישהו עם עוסק פטור שהצליח לפתוח אשמח שיסביר לי. תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by lamer4ever,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html אם תשימו לב, התיאורים בתגובות של האנשים שראו את זה מתאימים לגרסאות שתוארו בסרטים שהביאו בדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192618.0 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  3. אהלן אהלן, חבר שלי רוצה שאני אוציא לו את הסולו של השיר הזה משמיעה. והוצאתי אותו אבל גילמור משתמש בו באפקטים שאני לא מצליח לזהות, ולא יודע איך קוראים להם. אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by Kurt,

עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה

6. מצאתי... החביאו את זה בכתב קטן איפשה באמצע... תודה למי שחשב לעזור מנהלים, תמחקו את הת'ראד בבקשה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by urich,

שתי שאלות בנוגע לפורום רציתי לדעת אם יש אפשרות למחוק הודעות שלי. שאלה שנייה היא כתבתי הערה בתרד על מסכי lcd עכשיו כל תגובה שם גם אחרי חודש מופיעה כתגובה להודעה שלי. יש אפשרות לבטל זאת

8. אני רוצה לקנות משחק שמופיע כניתן לקנייה רק בארה"ב ומקסיקו,תהיתי אם אפשר לעקוף את זה איכשהו ולקנות בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by ben389,

http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, זה לא חדש לי שאני לא טוב בספרות, ותמיד אני לא מצליח לקבל ציון טוב במקצוע הזה כי אני לא מבין מהם הטעויות שלי ואיך לנסח טוב וכו'.... לאלה שטובים בספרות יכולים להגיד לי איך אני יכול להתגבר על זה, כי פשוט לא מצליח לי. כבר פחות מחודשיים אני מסיים י"ב ואני רוצה לסיים כמו שצריך. http://img184.imageshack.us/img184/8169/scan0003gy1.jpg http://img184.imageshack.us/img184/3020/scan0002se4.jpg

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  14. ידוע לי שבבמיר זה בערוץ 20 אך האם ניתן גם באנלוגי לקלוט את זה ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by BHXHO2,

http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

17. hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. : אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי

20. לא מוצא אותו בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by פריאור,

או ליתר דיוק, איך אפשר לשנות את השיבוץ שלי? בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את הקורס שלי,שובצתי בבסיס שהוא גרוע לי מבחינת תנאי הגעה, יומיות, ואנשים שבואו נגיד שהם לא ממש איכותיים. יום ראשון אני צריכה להגיע לבסיס החדש. מה אני יכולה לעשות שם שיעבירו אותי בסיס, חיל ושיבינו שאני לא יכולה לצאת יומיות. אשמח לתשובות, הגיוניות ומועילות.

22. אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים