כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
dj robert gitelman- downloads + club99 4.5.2007 tracklist robert gitelman- club99 4.5.2007 tracklist: 01. Richard Durand- any time 02. nic chagall- what you need (hard dub) 03. Patrick bateman- walk through the sky 04. Josh Wink- Higher State (Marco V remix) 05. Cut & Run- Blade 06. Kiyoshi Carin- Acupuncture 07. Nitrous Oxide- Orient Express 08. Robert & Jaron- Lost Sound 09. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs dj vincenzo remix) 10. D- Factor- Tremble 11. Majai- Lightwave (Airbase Remix) DOWNLOADS - הורדות רשמיות: 1) robert gitelman- club99 4.5.2007 http://www.sendspace.com/file/27mabw 2) robert gitelman- guestmix on vonyc 4.5.2007 http://www.sendspace.…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html אם תשימו לב, התיאורים בתגובות של האנשים שראו את זה מתאימים לגרסאות שתוארו בסרטים שהביאו בדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192618.0 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש למי שהוא איזה ספר מעניין בנושא או מאמר מקיף באינטרנט או הסבר מפורט כי הכתב שלי השתנה בזמן האחרון ואני רוצה להבין את המשמעות
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה לחנות באזור נתניה. בנתניה יש את אייבורי ואת KSP (של כ"כ ממליצים עליהם) אם אני מדרים קצת יש את (IQPC ואת SKYPC שמככבים כאן) האם אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-