כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה מכשיר בבית שקיבלתי עם המשקל באלקטרוני הוא עובד ככה אתה מגדיר גובה/מין/משקל שם את האגודלים עליו בנק' מסויימות הוא מחשב את אחוזי השומן לי זה הראה 20 אחוז זה בסדר? נראה לי קצת הרבה.. מה דעתכם על כל החרא הזה? http://www.israelbody.org/store/prodinfo.asp?prod=214 זה עוזר או שדופק את הגוף? הבן אדם הזה לדעתם זאת עבודה נטו בחדר כושר או שמלא חומרים מגעילים? http://www.israelbody.org/
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אולי משום שהיה צריך לרשום משהו אחר). מישהו יכול אולי לעזור לי ??? אני מחפש מכוניות,מטוסים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש סדרה הנקראת "על בנים ועל בנות", אני חושב שזה בערוץ yes+. רציתי לדעת איך קוראים לסדרה באנגלית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני וחברים שלי שמענו על זה שעם אתה שם מנטוס בתוך קלוה אז זה מתפרץ . חשבתי על זה ומעניין אותי בעצם מהו ההסבר הכימי אם מישהו יודע אני אשמח תודה ...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!
-
אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-