עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by CrossFire,

שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by david86,

יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Aviko,

לא מצליח לעלות תמונה אעלה בקרוב

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. Started by avi2014,

אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by david32,

אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by X7-007,

לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by ake,

funy shit MADtv - iRack http://www.youtube.com/watch?v=AGHty_S0TU0 plus Tickle Me Emo/Elmo - MAD TV http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U&mode=related&search=

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by חן מ,

מישהו רואה את הסידרה הזו?איך היא?מעניינת?משעממת הבנתי שזה סידרה חדשה ואני רוצה להתחיל לראות אבל אני לא יודע אם זה ביזבוז זמן לראות את זה וא שזה שווה את הזמן שיושבים מול הטלוויזיה ורואים מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by Tapeworm,

קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

18. Started by ariel-ro,

לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by shuy,

חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. ולא האתר www.411.co.il

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אולי משום שהיה צריך לרשום משהו אחר). מישהו יכול אולי לעזור לי ??? אני מחפש מכוניות,מטוסים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by TeaTimeMan,

למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד

24. Started by ConRoe X Fire,

צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.

25. Started by Fistuk1,

אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.