עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by MishaK,

http://lincoln.stangnet.com/dualforklift.jpg

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Athlon-WINGS,

פירסמתי את זה גם ב Pc-Spot, ואני אפרסם גם כאן. כפי שאתם רואים, NANA חסמו אתמול את האפשרות לקישור לתמונות שלהם (שימו לב בחדשות ב HWZONE). אמנם הם טיפשים מדיי, כי אפשר לעקוף את החסימה בכל כך קלות. פשוט את הסיומת, נגיד .jpg, תשנה לאותיות גדולות: .JPG. ואז התמונה תהיה בסדר. בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by ccc,

מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  8. מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by rangerman,

AMD ו-ATI כאן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by TapUdi,

זה עיצוב שלי רק רציתי לבדוק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  12. מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחפש סרט ישראלי ישן : "נערי החוף"....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ronin,

בשעה טובה אני מעוניין להחליף את המחשב נמאס לי מהשידרוגים היכן כדאי לי לרכוש (אם אפשר ברשת) ממקום אמין וזול שנמצאים בעניינים תנו לי כתובות של אתרים כאלו בבקשה בתודה מראש נ.ב אני מכיר את אקסלנט , רכשתי מהם בעבר איך הם?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yonni,

אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי. למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם. ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול! מומלץ!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים