כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור הרבה פקודות מאקרו שימלאו לי טבלה בהתאם למה שאני רוצה. ואני לא רוצה לעשות אותם בקיצור דרך או אובייקט ואז "הקצאת מאקרו" (כי אז זה ימלא לי את כל הדף בלחצנים או לזכור הרבה קיצורים). יש אפשרות לעשות תפריט נפתח (כמו הזה של הסינון או משהו דומה) ולהקצות שם את הלחצנים? או שיש למישהו רעיון אחר? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אפשר מדריך טוב שאני יוכל לקנות דרך שם עם הסברים איך זה עובד וכ"ו. שמעתי שיש קורסים שמשלמים עליהם כסף ומסבירים איך למכור ולהיות סוחר מצליח ב ebay זה שווה הקורסים האלה?או שזה סתם בולשיט? תודה מראש על העזרה!!! לדוגמא אחד מהקורסים באתר הזה: www.ilearn.co.il הקורס הזה נראה אמין רק שהוא עולה הרבה!!! מישהו היה בכזה קורס הוא יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר כסף מהחשבון AlertPay לחשבון בנק? אני עובד כרגע בתור מתכנת ומקבל את השכר שלי דרך AlertPay, פתחתי חשבון Pro. צריך לאשר אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
-
העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחר אני אמור להיות בגן העיר ב9:00. אני יודע שביומיום המצב קטסטרופלי. בחופש זה יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי זימון למבדקי קינן שפי בב"ש מחר. אני מעוניין להגיע באוטובוס, מה הכתובת של המקום/לאיזה תחנה זה קרוב?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-