כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
-
מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את הדגם הנ״ל שומעים בו רק בצד ימין. האוזניות מחוברות היטב . מה הסבירות שמוצר כזה יגיע תקול ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ויש גם SSE ראיתי.. מה ההבדל בין שלושתם בעצם?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. השתחררתי לפני כשלושה חודשים ויש לי בערך חודש חצי לטייל. אין לי רעיונות למשהו מסויים אז אשמח לקבל את עצתכם. דבר ראשון, לא מתחבר למועדונים, מסיבות ודברים המוניים מדי. עכשיו, הייתי רוצה במשך איזה עשרה ימים עד שבועיים להיות Yoga retreat כלשהו, או אולי טנטרה שאני לא בטוח בגלל אילו מהמוחות מעניינת אותי... רק שאני לא כל כך סומך על התוצאות הראשונות בגוגל וזה נראה עניין די אפרפר, ואני רוצה משהו אותנטי. בנוגע לעולם שלישי, לא מאוד מתחבר אבל גם לא סולד מזה במיוחד. כלומר, מנסה לשמור על ראש פתוח כל עוד לא אצטרך להתמודד עם תנאים ממש מזעזעים (לישון ולחרבן בטבע אין לי בעיה, אבל לא להיתקל בהיגיינה ממש ירודה כמו חדר מלון עם ריח של קיא ומקקים או להיאלץ לאכול דברים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שמעתי מעולם על האתר הזה וגם המבנה שלו נראה ממש ממש חובבני, אבל הם נותנים אחלה מחירים. למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא בטוח בכותרת אבל ככה: ב15 לינואר 2007 ההורים שלי טסים לתאילנד ואני הבנתי שיש שם מחיר ממש טובים על כל סוגי הרכיבים אז שאלתי היא איך אני יכול לבדוק את המחירים בתאילנד כבר עכשיו לפני שהם טסים מישהו מכיר את עם חנויות בתאילנד???
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ניפתח אתר חדש בנושא וחובה לכ ישראלי בלב ובנשמה להיכנס : http://www.laad.btl.gov.il/
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מת בגיל 82 :'( :'( http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=6&u=/ap/20041006/ap_on_en_ot/obit_dangerfield Rodney Dangerfield :'( :'( :'( :'(
-
אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 216 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שווי שנחתך ב–50% בשנה, במטא מהדקים את החגורה: החברה סגרה את פרויקט הארנק הדיגיטלי, חתכה את יעד הגיוסים וצוקרברג הודיע לעובדיו כי החברה עומדת בפני שפל כלכלי מהגרועים שנראו ■ כדי להתמודד עם המצב, היא צפויה לחקות את טיקטוק — ולשלם מחירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
-
-
-
ברבעון הראשון של שנת 2024, ישראל חוותה עלייה מרשימה במכירות המחשבים האישיים, עם זינוק של כ-44% לעומת אותה תקופה בשנה הקודמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחרי HTC ו-Oculus, גם בסוני החליטו לחשוף את הדגם הסופי של משקפי ה-PlayStation VR שלהם, שיתחברו לקונסולות ה-PlayStation 4 ויעלו כמה מאות דולרים פחות הקרב על ראשות שוק המציאות המדומה עובר להילוך גבוה במיוחד, עכשיו, כשסוני הצטרפה אל שתי המתחרות המרכזיות שלה והציגה לנו את כל מה שאנו צריכים לדעת אודות פתרון ה-VR האישי שלה – משקפי ה-Playstation VR (או PSVR, בקיצור) שיעברו עם קונסולת ה-PlayStation העדכנית. משקפי המציאות המדומה של סוני יתבססו על מסך OLED בגודל 5.7 אינץ' אשר יקרין תמונה ברזולוציה של 960×1,080 פיקסלים לכל עין (בזווית תצוגה מצומצמת יחסית של כ-100 מעלות), בקצב רענון של 90 הרץ או 120 הרץ (קצב הרצה מירבי של 90 פריימים בשנייה או 120 פריימים בשנייה), עם מד ג'י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-