כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=10
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D
-
חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שידבר איתי במסן:eliel_saad@walla.com או באיסי:457008376 זה חושב מאוד
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להעיף את המשקפיים כבר קיבנימאט!,ורציתי לדעת כמה עולה עדשות מגע והאם אפשר להחליף גם את צבע העיניים עם זה ומישהו שיש לו ניסיון שיכתוב איך זה תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני וחברים שלי יורדים עוד שבועיים לאילת עכשיו ההתלבטות היא אם להיות במלון משהו זול לא רציני או אכסנייה ? האמת אנחנו לא צריכים שום דבר חוץ מ שאפשר לישון להתלח מקרר ומזגן אבל עדיין מה עדיףמלון לא יקר או אכסנייה ? שאני מדבר לא יקר אז זה 100 שקל בערך ללילה ואנחנו נישארים 4 לילות תודה למי שעוזר מי שמכיר מבצעים וכאלה לבני נוער או משהו שיגיד לי פה או ישלח לפרטי או שלמישהו יש מלון או אכסנייה להמליץ גם אשמח
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
למישהו פה שמשתמש בתוכנה קרה כבר שהתוכנה מסיימת קובץ מסויים או מגיעה נגיד ל 99 אחוז ופתאום חוזרת אחורה נגיד ל 35 אחוז ומתחילה את ההורדה מחדש? יש לי כאן כמה קבצים שאני כבר שבוע מוריד וכל פעם שהיא מגיעה לקראת הסוף של ההורדה היא חוזרת לי אחורה!! וכך שוב ושוב!! ולא מסיימת אותם כבר שבוע! פעם אחת היא אפילו התחילה לי הורדה מחדש לגמרי !!! מאפס! אחרי שהקובץ היה על 100 אחוז... מה נסגר איתה?? למישהו זה קרה ? זאת בעיה מוכרת או מה?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי לפני די הרבה זמן כתבה בנושא ייבוא עקיף ועל חנויות בארץ שמייבאות דברים למחשב ומשחקים בעצמן ולא דרך הייבואן הרשמי. תוכלו לתת לי שמות שלי חנויות שעובדות דרך ייבוא עקיף ומוכרות קונסולות,משחקי מחשב וחומרה? (כמובן שחשוב שהחנות תהיה אמינה ותתן אחריות).
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להציג את הקישור הזה http://private.asafy.net/snir/random_image.php כתמונה בחתימה עם הפקודה [img*] ? זה לא בפורום "על הפורום" כי זאת כנראה לא בעיה בפורום (יש כאלה שמצליחים). מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-