כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג את הכתוביות? חיפשתי בכל אתר של כתוביות ולא מצאתי! תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, זה לא חדש לי שאני לא טוב בספרות, ותמיד אני לא מצליח לקבל ציון טוב במקצוע הזה כי אני לא מבין מהם הטעויות שלי ואיך לנסח טוב וכו'.... לאלה שטובים בספרות יכולים להגיד לי איך אני יכול להתגבר על זה, כי פשוט לא מצליח לי. כבר פחות מחודשיים אני מסיים י"ב ואני רוצה לסיים כמו שצריך. http://img184.imageshack.us/img184/8169/scan0003gy1.jpg http://img184.imageshack.us/img184/3020/scan0002se4.jpg
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
AA אנשים איך קוראים לשיר בפרסומת של LEE COOPER שהם מתקלחים<??. :s05:
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הושא היה : "יום טיול לפנדה" זה היה לפני 4-5 חודש בערך מאז שפתחתי את הנושא הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו. תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לפי מה נקבע ה"איכות" של הכדורסל? יש לי 100-150 שקל לכדורסל. מה לקנות? ומאיפה?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969905,00.html זה אומר שאני לא יקבל תכרטיס מסך שלי.... פנדה מביאה אותו מארצות הברית אוףףף :'(
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-