כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי לאחרונה http://www.trials-shack.co.uk/posting.html
-
http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך עושים ברדיו שכאשר לא משדרים לייב הוא עובר לשדר ליסט? אני יודע שאפשר לעשות את זה בלינוקס אני צריך בווינדוס אני יודע שקוראים לזה ON-DAMAND משהו כזה חח
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://images.nana.co.il//Upload/22006/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_1096590.wmv
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה לא הצלחתי להבין מזה נותן לי? היסתכלתי באתר שלי יס ולא הבנתי כלום מיזה אפשר הסבר? איך נירשמים ? מזה נותן? זה עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-