כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כרגע פרק שכל הצוות עוזב ויש הרגשה שזה הפרק האחרון אז הסידרה באמת ניגמרה? אחרי העונה הראשונה הסידרה היתה אומנם פחות טובה אבל עדיין היה נחמד פה ושם ליצפות אם הסידרה ניגמרה אז חבל -יחסית לזבל שמשדרים בארץ זה סידרה מצוינת ושאין דברים מענינים בטלוויזיה (רוב הזמן :'( ) סדרות כאלה מעבירות לי תזמן מצוין
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה עושים היא פה לידי ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר........... היא ועוד איזה מישהו פתחו את המחשב לא מיזמן ונגעו במשהו ומאז הוא לא נידלק כבר כמה ימים לא ניטען .
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמו שרשום אני מחפש טראנסים חזקים של פסיכודאלי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
-
שם האלבום - FutureScope 19 רשימת השירים: Dave 202 -Timemachine Wavescope - On Waves Dj Shog - This Is My Sound Wavetraxx - Freedom Mark Jones - New Life Dj Subsonic & Dj Indian - Challenge Trance - All Dj Team - The Trance All Anthem Full House - Scratching Plastic enemy - Double Speeded Angel Beats - Brightness Nexus -Next Dj Dynamic - Remember That Song Dj C.A. - Live Your Magic Dream Pale X - Shiver Dj Subsonic - Hel To Paradize Waveform - I Want You All Visions Of Yawa - Tibet זה פשוט דיסק פצצה !!! אני חייב אותו בבקשה תעזרו לי !
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש פ-pop3 של Gmail. אבל שאני מקבל הודעה שהנושא שלה בעברית, אני רואה את הנושא בג'יבריש. יש למשהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-