עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Tapeworm,

למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא את ה- lyrics של Vicious Delicious? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by *NightMare,

אז ככה אני משתמש פ-pop3 של Gmail. אבל שאני מקבל הודעה שהנושא שלה בעברית, אני רואה את הנושא בג'יבריש. יש למשהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by singera,

?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  12. שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. dj robert gitelman- downloads + club99 4.5.2007 tracklist robert gitelman- club99 4.5.2007 tracklist: 01. Richard Durand- any time 02. nic chagall- what you need (hard dub) 03. Patrick bateman- walk through the sky 04. Josh Wink- Higher State (Marco V remix) 05. Cut & Run- Blade 06. Kiyoshi Carin- Acupuncture 07. Nitrous Oxide- Orient Express 08. Robert & Jaron- Lost Sound 09. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs dj vincenzo remix) 10. D- Factor- Tremble 11. Majai- Lightwave (Airbase Remix) DOWNLOADS - הורדות רשמיות: 1) robert gitelman- club99 4.5.2007 http://www.sendspace.com/file/27mabw 2) robert gitelman- guestmix on vonyc 4.5.2007 http://www.sendspace.…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

16. Started by Elevation,

איך החתימה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. גם לכם זה קרה? פרצו לאתר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by idan-cohen,

שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by lamer4ever,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html אם תשימו לב, התיאורים בתגובות של האנשים שראו את זה מתאימים לגרסאות שתוארו בסרטים שהביאו בדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192618.0 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  23. העם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. אני יודע שיש אשכול לבקשת שירים, אבל אני לא צריך רק את שם השיר אלא גם את קישור לקליפ לכן פתחתי אשכול חדש. למישהו יש קישור ואת שם השיר לקליפ שמוצג בערוצי ספורט 5 ושם מראים כל מיני קטעים יפים עם משחקים שיהיו בחודש דצמבר ( חלק מהשיר זה im calling... in call... summer) ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.