כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בבקשה עזרה מה צריך לעשות כידי להוסיף תמונות לתרדים ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אתרים שיש בהם צילצולי mp3 לפלאפון themes וולפייפרים משחקים ועוד... עשיתי חיפוש בגוגל מצאתי כמה אבל אולי אתם מכירים מומלצים כל שהם... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סרטון שהסתובב דיי מזמן ברשת, בזמנו הורדתי אותו למחשב.. הסרטון מתרחש באיזו צומת בתוך מכונית של איזה ישראלי עצבני משהו ! שאיזה ילדים מציקים לו והוא (מבוגר אגב..) מתחיל לקלל ולהתעצבן על כל העולם, אולי זה נשמע הזוי אבל זה אחד ה-דברים המצחיקים ביותר שראיתי ! וכמובן שיש את המשפט המפורסם (נראה לי שזה מתייחס לאחות של מישהו שהוא מקלל שם..) "כולה שיער, רואים רק עיניים!" מקווה שמישהו יזכר ויביא לינק T-Y --------עריכה-------- מצאתי, לייתר דיוק חבר מצא! להנאתכם: http://www.metacafe.co.il/watch/464929/
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-