כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
8-7 חברים טסים לבורגאס (בולגריה) BRAVO VILLAGE מלון דירות. 2 דירות, כל דירה 4 חברים. 25.07 - 01.08, 7 לילות. עד 20 ק"ג תיק הגדול + עד 5 ק"ג על הגוף (תיק גוף) . המטבע המקומי * 3 = שקל חדש. כמה שאלות: *האלכוהול זול שם? מומלץ להביא כמה בקבוקים מהארץ ו/או לקנות בדיוטי פרי. * איזה אטרקציות קיימות בעיר? ישנן מקומות מומלצים? * איך המלון דירות הנ"ל, מישהו היה בו? * בגלל שזה מלון דירות אנחנו מתכננים להביא מהארץ פסטות,מקרוני,טונות ואורז ולקנות שם ירקות ופירות ולהכין את האוכל בדירה. * מומלץ להשתמש במטבע המקומי או לקנות ביורו/דולר? * טיפים נוספים? כגון מה לא לשכוח להביא, מה חובה להביא, מה לא להביא וכו'? * איזה דברים בזול יש שם שמומלץ להביא לארץ ? מכשירי אלקטרוניקה? ביגוד? נעליים? * י…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה לחנות באזור נתניה. בנתניה יש את אייבורי ואת KSP (של כ"כ ממליצים עליהם) אם אני מדרים קצת יש את (IQPC ואת SKYPC שמככבים כאן) האם אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227526,00.html בקרוב אצלינו... אם מישהו כבר פתח דיון על זה סיגרו את הדיון הזה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ברבעון הראשון של שנת 2024, ישראל חוותה עלייה מרשימה במכירות המחשבים האישיים, עם זינוק של כ-44% לעומת אותה תקופה בשנה הקודמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-