עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by DOR_2911,

תודה למ.יונייטד

4. Started by redti,

אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by yanushka,

מילות הלהיט: na na na na na ieyeo מהו שמו? בתודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. בן דוד שלי יהיה בשיקגו עוד שבועיים ואני בטוח מביא משם משהו... הקטע שאני לא מוצא אפילו בגוגל חנויות חשמל ומחשבים שם.... אפילו פה בתל אביב אני מוצא יותר חנויות עם אתרים באינטרנט. מישהו מכיר? ,שמע? היה? ראה? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by gaga1234,

אני מחפש אתר שאפשר לשלוח ממנו הודעות SMS יש משהו כזה? שלא צריך להירשם שם.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. קבלו את מקלדת ה Razr עם תמיכה ב Zune של מיקרוסופוט אני חייב לציין שאחרי כל המוצרים הנלווים שראיתי לנגננים (בעיקר ל ipod ), זהו היפה ביותר אפשר לראות בתמונה גם את העכבר המשותף להם בצד ימין

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. חברה שרוצה לעשות ארוע וירטואלי בלייב באינטרנט, מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כזה סטודיו או במה עם אפשרות לעשות בלייב שיחה וידאו כמו שיש בתמונה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by Idan-h,

אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by eli33,

יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  19. מצאתי... החביאו את זה בכתב קטן איפשה באמצע... תודה למי שחשב לעזור מנהלים, תמחקו את הת'ראד בבקשה...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by galz,

שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. תמליצו לי פה על שירים בסיגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU שירים בעלי עוצמה כזאת

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. האתר הבית שלהם לא עובד מאיזשהי סיבה ,יש לכם מושג מאיפה עוד ניתן להוריד ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by Amit_Alcobi,

אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אני רוצה לקנות משחק שמופיע כניתן לקנייה רק בארה"ב ומקסיקו,תהיתי אם אפשר לעקוף את זה איכשהו ולקנות בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים