עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by 00000,

שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ? מי שהתנסה בשתי המכוניות שיענה

• 119 תגובות
    • 8.3k צפיות
  8. Started by bibo1221,

[table][tr][td][table][tr][td][/td][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] איך אני עושה סוגריים גדולים על 2 שורות? הכוונה אני צריך לעשות פונקצייה שווה ל תנאי ומה התוצאה של התנאי ולמטה עוד שורה כזאת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by mega1234,

מיומנו של אדם הסובל מדיכאון חורף 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה מוציא את הראש מהפוך ומגלה שהעולם קפא בלילה. אתה מקלל ומקווה שהבוס יתקשר ויודיע שהבניין שבו אתה עובד נשרף כליל ואין צורך שתגיע - זה לא קורה. איבר איבר את חושף את הגוף לעולם. 07:00 - אחרי חצי שעה של קללות וגידופים אתה מצליח לקלף את הפוך מעליך וכול מה שאתה חושב זה "כוסאמק מי ברא את החורף ? " 07:05 - כוס קפה. אתה ממשיך לגדף ולקלל את כול העולם)ושואל מה לעזאזל גרם לך לקום בוקר ? בשלב הזה של הבוקר אתה אקדח טעון, כל מי שנמצא בדרכך יזכה למנת גידופים וקללות על הבוקר ש"יעשו" לו את כל היום לכן לא מומלץ לישון בחורף אצל חברה שלך. 07:15 - אתה מרגיש פעולת מעי מתקרבת, נכנס לישיבה ומקווה שבאיזו שהיא דרך נס המושב יהיה…

• 77 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by MasterKinG,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

בגרות ב מ"מ בשעה 14:30 :'(

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by klayton,

Other Voices with Steve Carell

14. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי. ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת. היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה. כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו. נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי. תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר. האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by OuTsIDe,

היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Skeleton,

מי שלא הבין אותו... מקומו לא באתר הזה.

19. Started by Domovoi,

ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ccc,

רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Started by Dr-XP,

ראיתי אותך יום אחד משחק sof2 בשרת של עידו האם זה אתה ???

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. Started by Sting,

היו ימיים... היום אני לא מצליח להסתדר עם טרה-בייט !!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by WarMachine,

אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by טל123,

איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...

• 22 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. ואיך אני מחזיר את זה למצב נורמאלי? (שיציג לי את "הנצפים ביותר" של כל העולם. עדיף שירי POP וביבר מאשר חי בלהלהלנד).

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.